loading
close
SON DAKİKALAR

MSB; Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde 2 askerimiz şehit oldu

MSB; Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde 2 askerimiz şehit oldu
Tarih: 11.06.2023 - 06:52
Kategori: Yaşam

MSB'den yapılan açıklamada;Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 11 Haziran 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu 2 askerimiz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan duyuru'da;

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 11 Haziran 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu kahraman silah arkadaşlarımız P.Uzm.Çvş. Cem Ahmet KAYA ve P.Uzm.Çvş. Halil ŞAHİN yaralanmıştır.

Yaralanan silah arkadaşlarımız derhâl hastaneye sevk edilmiş ancak tedavi gördükleri hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuşlardır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya taziye mesajı paylaştı.

"Milletimizin başı sağ olsun

Pençe Kilit Operasyonu kapsamında şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya ve Piyade Uzman Çavuş Halil Şahin’e Allah'tan rahmet; ailelerine, Kahraman Ordumuza  ve Milletimize başsağlığı diliyorum.

Şehitlerimizin makamları âli olsun.

Bilinsin ki, terörle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir!"

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları