loading
close
SON DAKİKALAR

MSB: Teröristlerin saldırı ve taciz ateşlerine gerekli karşılık verilmiştir

MSB: Teröristlerin saldırı ve taciz ateşlerine gerekli karşılık verilmiştir
Tarih: 18.05.2019 - 15:48
Kategori: Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, “Fırat Kalkanı harekat bölgesinde görev yapan unsurlarımıza Tel Rıfat’taki PKK/YPG teröristlerce yapılan saldırı ve taciz ateşlerine gerekli karşılık verilmiştir” açıklamasında bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesine, Tel Rıfat’taki YPG/PKK'lı teröristlerce yapılan saldırı ve taciz ateşlerine, bölgedeki ateş destek vasıtaları ile karşılık verildiğini açıkladı. Bakanlık ayrıca, Irak kuzeyi Gara bölgesine düzenlenen hava harekâtı neticesinde terör hedeflerinin imha edildiğini belirtti.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde görev yapan unsurlarımıza Tel Rıfat’taki PKK/YPG’li teröristlerce yapılan saldırı ve taciz ateşlerine bölgede bulunan ateş destek vasıtalarımızla gerekli karşılık verilmiştir" denildi.

MSB'den gelen diğer açıklama ise şu şekilde: ''Irak kuzeyi Gara bölgesine düzenlenen hava harekâtı neticesinde, PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.''

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları