loading
close
SON DAKİKALAR

Muammer Keskin ve Ekrem İmamoğlu'ndan Darülaceze'ye ziyaret

Muammer Keskin ve Ekrem İmamoğlu'ndan Darülaceze'ye ziyaret
Tarih: 26.02.2019 - 09:40
Kategori: Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Darülaceze’yi ziyaret etti.

Keskin ve İmamoğlu’nu Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci karşıladı. Ziyaret sebebiyle İmamoğlu’na fotoğraf albümü hediye eden Cebeci, daha sonra Darülaceze Ziyaretçi Merkezinde kurum hakkında genel bilgiler verdi.

Ziyaret esnasında söz alan İmamoğlu, “Müthiş bir hoşgörüyü tanımlıyor burası. Burada çok derin bir mesaj var. Dışarıda kimseyi bırakmamak. Bunlar çok derin felsefeler. Burada toplumun derinliğini ve vicdanını hissediyoruz. Darülaceze ve insana dokunan işler kalıcıdır. Düşkün ve yaşlılarımız için bizim de projelerimiz var. Gündüz bakım evi projemiz var. Darülaceze başımızın tacıdır. Bu zamana kadar yapılan güzel işleri alkışlıyorum. Bundan sonra daha ne yapabileceğimiz, üzerine ne koyacağımız önemli” dedi.

Daha sonra İmamoğlu ve Keskin, rehabilitasyon merkezlerine giderek Darülaceze sakinleri ile sohbet edip karanfil dağıttı.

Ziyaret sonrası Darülaceze sakinlerinin yaptığı el emeği ürünlerin satış ofisine uğrayan İmamoğlu ve Keskin, hediyelik eşya satın aldı.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları