loading
close
SON DAKİKALAR

Muhalefetten, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı

Muhalefetten, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı
Tarih: 05.02.2022 - 16:10
Kategori: Siyaset

Muhalefet Partilerinin genel başkan ve Belediye başkanlarından Coronavirüs'e yakalanan AKP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı.

Kemal Kılıçdaroğlu; Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan @RTErdogan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Meral Akşener; Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.

Mansur Yavaş; Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Ekrem İmamoğlu; Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye acil şifalar dilerim. Tüm toplum olarak, korunma tedbirlerine lütfen uyalım.

Gültekin Uysal; Cumhurbaşkanı Sn. @RTErdogan ve kıymetli eşi Sn. @EmineErdogan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimle birlikte acil şifalar diliyorum.

Ali Bababcan; Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Ahmet Davutoğlu; Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin.

Temel Karamollaoğlu; Koronavirüs testleri pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın @RTErdogan ve Sn. @EmineErdogan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları