Muharrem İnce, korumasının sahneden indirdiği vatandaşı arayarak özür diledi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmir mitingi sırasında koruması tarafından sahneden zorla indirilen vatandaşı arayarak özür diledi
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün İzmir mitinginde koruma polisi tarafından platformdan indirilen İzmir Bayraklı’da yaşayan İsmail Kalkan ile telefonda görüştü. İnce, “Dün sahneye sahneye çıkınca koruma arkadaşlar sana biraz sert davranmışlar. Benim yanımda çalışanların da sorumluluğu bana aittir. Ben onlar ardına özür diliyorum” diyerek, yaşanan olay dolayısıyla üzüntüsünü ifade etti.
İnce, vatandaşın "Gerek yok. Ben özür dilerim" demesi üzerine "Kusura bakma olur mu? Hadi bütün aileye selam söyle. Olmasını istemezdim böyle bir şeyin ama oldu bir kere. Görüşmek üzere" dedi.
Benim yanımda çalışanların yaptığı yanlışların sorumluluğu da bana aittir. Dün İzmir’de korumalar tarafından platformdan indirilen yurttaşımızı arayarak onlar adına özür diledim. pic.twitter.com/KG4irNgiIq
— Muharrem İNCE (@vekilince) 28 Mayıs 2018
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












