loading
close
SON DAKİKALAR

Muhsin Bey Filmi Özel Gösterimi

Muhsin Bey Filmi Özel Gösterimi
Tarih: 12.02.2012 - 09:19
Kategori: Kültür & Sanat

"Muhsin Bey" filmi özel gösterimi ve sanatçıların katılımıyla söyleyişi

Kadıköy Belediyesi Sanat Kütüphanesi önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Türk Sinemamızın unutulmayan filmlerinden "Muhsin Bey" filmi, Sanatçıları  Şener Şen, Uğur Yücel, , Osman Cavcı, yönetmen Yavuz Turgul ve filmin müziklerini yapan Atilla Özdemiroğlu ile yapımcı Abdurrahman Keskiner'i Kadıköylülerle buluşturuyor. 

Yavuz Turgul'un 1987 yılında hem yazdığı hem de yönettiği Muhsin Bey filmi, gelmiş geçmiş en iyi 10 Türk filmi arasında gösteriliyor. Başrolleri Şener Şen ve Uğur Yücel paylaştığı filmde, eski bir müzik yapımcısı olan Muhsin Bey ile şöhret olmak isteyen saf delikanlı Ali Nazik arasındaki olayları konu ediliyordu. Ulusal ve uluslar arası bir çok festivalde ödüller alan film sırasında başrolleri paylaşan Şener Şen ve Sermin Hürmeriç filmdeki beraberliklerini gerçek hayatta da nikah masasına taşımışlardı. 

Kadıköy Belediyesi, bu muhteşem filme emek veren oyuncular ve filmin yaratıcılarını yıllar sonra Kadıköy de bir araya getiriyor. Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde filmin özel gösterimi ve sonrasında moderatörlüğünü sinema eleştirmeni ,SİYAD Başkanı Tunca Arslan'ın yapılacağı söyleşi programına Yönetmen Yavuz Turgul, oyuncular Şener Şen, Uğur Yücel, Osman Cavcı ile filmin müziklerini yapan Atilla Özdemiroğlu, filmin yapımcısı Abdurrahman Keskiner katılıyor. 

Film gösterimi ve söyleşinin ücretsiz olduğu etkinlik isteyen herkese açık.

Tarih: 3 Aralık 2011 Cumartesi

Saat: 14.00

Yer: Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon

Haldun Taner Sk. NO 11-Caddebostan/Kadıköy

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları