loading
close
SON DAKİKALAR

Muslera Ne Oluyor?

Muslera Ne Oluyor?
Tarih: 12.02.2012 - 16:59
Kategori: Spor

Copa America'nın kahramanı olarak bilinen Muslera için ülke yorumcuları, "Kalecimize neler oluyor?" ifadelerini kullandılar

Galatasaray'ın, Süper Lig'in açılışında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenildiği maçta yenilen ilk golde topu elinden kaçıran kaleci Muslera ülkesi Uruguay'da da günün konusu oldu.
Copa America'nın yarı finalinde Arjantinli Tevez'in penaltısını kurtaran ve takımını finale çıkaran Muslera, şampiyonlukta da büyük pay sahibi olmuş ve turnuvanın en iyi kalecisi seçilmişti.
Uruguay medyası, Muslera'nın, Türkiye'deki ilk maçını mercek altına alırken, ilk goldeki hatayı "Bizim Muslera'ya ne oldu ?" şaşkınlığıyla verdiler. Ülkede yayın yapan TV kanalları, Muslera'nın yediği golleri defalarca gösterirlerken, futbol yazarları "Kalecimize birşeyler olmuş" yorumları yaptılar.
Gazeteler ise "Muslera mutlu bir başlangıç yapamadı" başlıklarını kullanırlarken, Uruguaylı kalecinin gününde olmamasına rağmen, Galatasaray'ın ortaya koyduğu futbolun da kötü olduğunu savundular. Uruguay medyası, Muslera'ya zaman tanınması gerektiğinin altını çizerken, "İyi kalecilerin uyum süreleri uzun olur. Zamanla kendisini bulacaktır. Copa America'daki kahramanımızın, Galatasaray'ın en iyi oyuncusu olacağından şüphemiz yok" ifadelerini kullandılar.
Bu arada Lig TV yorumcusu Mustafa Denizli de, Muslera'nın özellikle İtalya Ligi'nde elinden kaçırdığı toplarla bilindiğini hatırlatmıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları