loading
close
SON DAKİKALAR

Mustafa Damar kızının katili Hasan İsmail Hikmet'in annesinin mesajını paylaştı: Oğlu, kızımı vahşice katletti, bu da beni öldürecekmiş

Mustafa Damar kızının katili Hasan İsmail Hikmet'in annesinin mesajını paylaştı: Oğlu, kızımı vahşice katletti, bu da beni öldürecekmiş
Tarih: 24.02.2020 - 14:00
Kategori: Gündem

Öğrencisi Hasan İsmail Hikmet tarafından öldürülen akademisyen Ceren Damar'ın babası Mustafa Damar, Hikmet'in annesi Hatice Hikmet'in kendisini tehdit eden mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ankara'da Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i odasında tabancayla vurduktan sonra bıçaklayarak öldüren öğrencisi Hasan İsmail Hikmet, Ankara 33'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce ‘canavarca hisle veya eziyet çektirerek, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

Mustafa Damar, kızının katili Hasan İsmail Hikmet'in annesi Hatice Hikmet'in kendisini tehdit ettiğini belirterek Hatice Hikmet'in kendisine yazdığı mesajı paylaştı. 

Hatice Hikmet, Mustafa Damar'a sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Damar çok bekleyeceksin daha. Ölüp ölüp dirileceksin. Bekleyeceksin köpek gibi nefesinin dibinde. Arafta kala kala... Aç açabildiğin kadar fake hesaplar. Bitmedi daha." 

Mustafa Damar, Hatice Hikmet'in tehdidini, "Oğlu, kızımı vahşice katletti. Bu da beni öldürecekmiş. Polis olmasına ve elindeki silaha mı güveniyor? Aleni ölüm tehditleri alıyorum. Yetkilileri uyarıyorum. Suç duyurusunda bulunacağım. Yeter artık Yeter!" sözleriyle paylaştı.

21 Şubat'ta görülen karar duurşmasında katil Hasan İsmail Hikmet'in avukatı Vahit Bıçak'ın savunması ve ifadeleri tepki çekmiş, Ankara Barosu Bıçak hakkında soruşturma kararı almıştı.

Ceren Damar'ın babası Mustafa Damar da avukat Bıçak'a dava açacağını duyurmuş, şunları söylemişti:

"Kızımın namusuna dil uzattı, beni tehdit etti. Bunların tamamı yargının çatısı altında, avukatların, sivil toplum örgütlerinin, kamuoyunun gözü önünde yapıldı. Her şey aleni yapıldı. Dolayısıyla kendisi hakkında suç duyurusunda bulunup, en ağır cezayı alması için çalışacağım."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları