loading
close
SON DAKİKALAR

Mustafa Hoş, Çorlu tren faciasının gizlenen gerçeklerini ''Ölüm Treni'' kitabında anlatıyor

Mustafa Hoş, Çorlu tren faciasının gizlenen gerçeklerini ''Ölüm Treni'' kitabında anlatıyor
Tarih: 20.06.2019 - 17:36
Kategori: Kültür & Sanat

Gazeteci Mustafa Hoş'un 25 kişinin yaşamını yitirdiği Çorlu tren faciasını anlattığı "Ölüm Treni-Çorlu Tren Faciasının Gizlenen Gerçekleri" adlı yeni kitabı raflarda yerini aldı.

Gazeteci Mustafa Hoş'un geçtiğimiz yıl 8 Temmuz'da Çorlu'da meydana gelen ve 25 kişinin yaşamını yitirdiği tren faciasının gizlenen gerçeklerini açığa çıkardığı "Ölüm Treni-Çorlu Tren Faciasının Gizlenen Gerçekleri" kitabı A7 Kitap'tan yayımlandı.

Kitabın tanıtım bülteninde şu ifadeler yer alıyor:

"“Gökyüzünün mavisi ölüyor mu abi? Denizin mavisi ölüyor mu? Bunlar benim Mavim’i nasıl öldürdüler?” “-Hâlâ vagonların altında cesetler var. Deliller toplanmadı bile. Neden bu hattı açmak için bu kadar acele ediyoruz? -Açmamız lazım. TCDD’nin uluslararası birçok anlaşması var. Bu hattan yük trenleri geçiyor. O malzemelerin zamanında gitmesi lazım. Uluslararası yükümlülüklerimiz var. Yoksa çok zarar ederiz. Yani mecburuz.”

Kitabı okuduğunuzda sadece bir facianın perde arkası ve gerçeklerini değil daha fazlasını göreceksiniz. İnsanı yok sayan bir anlayışın işlediği cinayetin üstünü nasıl kapatmaya çalıştığına tanıklık edeceksiniz. Okuduğunuz her satırda “Adalet ve Vicdan” kavramları yeniden sorgulanacak. Kan donduran, öfkelendiren, gözyaşı döktüren ama mutlaka bilinmesi gereken bir süreç. Kısaca bu kitap bir cinayetin anatomisini anlatmaktadır."

Linke tıklayarak kitabı Yol Kitap'tan satın alabilirsiniz...

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları