loading
close
SON DAKİKALAR

Mustafa Keser CHP'liler tarafından protesto edilince çark etti: Öyle bir şey demedim

Mustafa Keser CHP'liler tarafından protesto edilince çark etti: Öyle bir şey demedim
Tarih: 11.04.2018 - 13:53
Kategori: Magazin

CHP Eyüp İlçe Başkanlığı, Kılıçdaroğlu'na yönelik "Sazımı alıp gideceğim ve asker türküleri okuyacağım. Eğer tepki alırsam hepsi benim yüzüme tükürsün, almazsam ben hepsinin yüzüne tüküreceğim" ifadeleri nedeniyle Mustafa Keser'i çalıştığı restoranın önünde protesto etti. ...

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la birlikte Hatay'da sınır karakoluna gidip yaylalar türküsünü söyleyen sanatçılarla ilgili tartışmalar sürüyor. Şarkıcı Mustafa Keser,  Kılıçdaroğlu'nun eleştirisine "Ben o "şehit kapısına gidip de türkü söylesinler" diyen arkadaşlara meydan da okuyorum. Şehidin evini kendileri tespit etsin. Sazımı alıp gideceğim ve asker türküleri okuyacağım. Eğer tepki alırsam hepsi benim yüzüme tükürsün, almazsam ben hepsinin yüzüne tüküreceğim" ifadelerinde bulunmuş, CHP'liler tarafından protesto edilmişti. Çalıştığı restoranın önünde protesto edilen Keser, Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerinden çark etti. "Ben öyle bir şey demedim. Ben Sanatçıyım" ifadelerini kullandı.

"Hadsiz ve çapsız sözlerin özürü gelinceye dek peşini bırakmayacağız"

Mustafa Keser'in ağır sözleri kerşısında CHP Eyüp İlçe Başkanlığı Keser'in sahne aldığı restoranın önüne gelerek, siyah çelenk bırakıp, basın açıklaması yaptı. CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek yaptığı basın açıklamasında, "Bugün buradayız, 14 Nisan Cumartesi akşam 20.00'de burada olmaya devam edeceğiz. İlle de siyaset yapmak istiyorsan ilçe Başkanlığı ve Göktürklü komşuların olarak seni siyasi arenaya davet ediyor, kim kimin suratına tüküreceğini görmeni istiyoruz. Soytarılık yapan bu zatı şiddetle kınıyor ve kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz!" ifadelerini kullandı.

Sözleri nedeniyle CHP’liler tarafından protesto edilen Mustafa Keser havuz gazetesi Sabah'a röportaj verdi. Sözlerini inkar eden Keser: “Çok göz önündeyim, saygı görüyorum. Bu yüzden siyasi çıkar uğruna benim üstümden algı oluşturmaya çalışıyorlar. Mehmetçiğin ve Reisicumhurun arkasında durmak suç mu!” ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tükürmek gibi bir söyleminin olmadığını, sözlerinin de arkasında olduğunu ifade eden Keser, şöyle konuştu: "Şehit ailesinin evine gidip musikimizin içinde yer alan ağıtımla yanlarında olabileceğimi, bu durum karşısında söz söylemeleri üzerine de yüzüme tükürebileceklerini, söylemediklerinde de benim onların yüzüne tüküreceğimi ifade ettim. Musikimiz ile bizler aşkı, hüznü, sevinci, acıyı paylaşırız. Kılıçdaroğlu'na tükürmek gibi bir söylemim olmadı. Bu hakaret değil. 25 yıla yakın canlı yayın yapmışım, bir tek sürç-i lisan etmemişim. Neyn, nerede söyleneceğini çok iyi bilirim."

Ünlü sanatçı, "Olaylar büyümesin diye Kılıçdaroğlu'nun sizi aramasını bekler misiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Hayır, öyle bir beklentim yok. Aslında Sayın Kılıçdaroğlu'nun da benim niyetimi bildiğini düşünüyorum. Ancak siyasi ortamdan nemalanmak adına yanlışların arkasında duruyorlar. Sırf siyasi menfaat uğruna bu işi kaşıyorlar. Bunu Allah da istemez, kul da. Benim siyasetle alakam yok. Mehmetçiğin ve reisicumhurun arkasında durmak suç değil; bundan doğal ne olabilir? 30 senedir İstanbul'dayım. 15 yılda yapılan hizmetleri görüyorum; bunları nasıl inkar ederim? El pençe divan duran liderler gördük yıllarca. Bugüne kadar sevgili Cumhurbaşkanımız kadar dik duran kim var? Aslan gibi duruyor, bunu nasıl görmezden gelirsin... Bu duruş da birilerini rahatsız ediyor demek."

'TEPKİ GÖSTERENLERİN YÜZDE 90'I BENİ DİNLİYOR'

Kendisine tepki gösterenlerin siyasi amaç uğruna alet olduklarını söyleyen Keser, sözlerine şöyle devam etti:

"Eminim ki, tepki gösterenlerin yüzde 80'i, 90'ı beni dinleyen insanlar ama sırf particilik davasına, siyasi görüş davasına böyle bir duruma alet oluyor, benim üstümden algı oluşturmaya çalışıyorlar. Benim gibi asker lafına bile ağlayan bir adamın; askerlere, Mehmetçiğimize, şehitlerimize herhangi bir şey söylemesi, hakaret etmesi mümkün mü? Şehit ailelerini işin içine sokup bizi karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları