loading
close
SON DAKİKALAR

Mutlaka Manavgat Köprülü Kanyon'unda rafting yapın

Mutlaka Manavgat Köprülü Kanyon'unda rafting yapın
Tarih: 07.05.2022 - 13:43
Kategori: Seyahat

Türkiye doğası denizi ile bir cennet. Manavgat Köprülü Kanyon'da adrenalin için gelenler coşkun sularda rafting, kanyon yürüyüşü, çelik halatta kayma, doğa yürüyüşü ve çadırda konaklama keyfini yaşıyor.

Türkiye turizm konusunda her ili ayrı özellilkeri ve güzellikleri ile gezilmesi görülmesi gereken çok altarnafi olan bir ülke.

Manavgat son yıllarda yangınlarla anılıyor. Fakat her metre karesi turizim konusunda doğal ve el değmemiş yerlerle dolu.

Manavgat Köprülü Kanyon'u bunlardan en önemli yerlerinden biri.

Manavgat Köprülü Kanyon'da adrenalin için gelenler coşkun sularda rafting, kanyon yürüyüşü, çelik halatta kayma, doğa yürüyüşü ve çadırda konaklama keyfini yaşıyor.

Rafting Türkiye eski milli takım kaptanı Bekir Ünal bölgede önemli bir mekanı Tornado Rafting'in işletmesini yapıyor.

Bekir Ünal, www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada

"Gelen misafirlerimiz Sertifikalı Rehberler, eşliğinde %100 Güvenlik ile aktivitelerini yapıyor.

1995 Yılından bu yana Manavgat Köprülü Kanyonu karış karış bilen deneyimli rehberlerimiz ve çoğu kendi imalatımız olan ekipmanlarımızla 7'den 70'e herkese bu eşsiz deneyimi yaşatmak için hizmetinizdeyiz" dedi.

Tornado Rafting; 1995 Yılında, Türkiye Rafting Milli Takım Kaptanlığı ve rafting eğitmenliği yapmış ve bu alanda pek çok madalya almış olan BEKİR ÜNAL tarafından kurulmuştur.

Firmamız; Antalya Manavgat Köprülü Kanyon’da, rafting, kanyon yürüyüşü, çelik halattan kayma, doğa yürüyüşü hizmetleri vermektedir. Ayrıca, 250 kişilik restoranımız ve 150 çadır kurma kapasiteli alanımızla yerli ve yabancı misafirlerimize hizmet etmekteyiz.

Bunun yanında; 2005 yılından bu yana rafting malzemeleri imalatı yaparak yurt içinde ve yurt dışında rafting faaliyeti yürüten firmalara satışını sağlıyoruz.

Tüm rafting ekipmanlarımız, yerli imkanlarla Türkiye’de üretilmektedir.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları