loading
close
SON DAKİKALAR

Nakliyat-İş Sendikası 51. Yılında 15-16 Haziran Direnişine sahip çıkmaya devam ediyoruz

Nakliyat-İş Sendikası 51. Yılında 15-16 Haziran Direnişine sahip çıkmaya devam ediyoruz
Tarih: 14.06.2021 - 19:44
Kategori: Sendika

Nakliyat-İş Sendikası Genel Merkezinden yapılan açıklamada; 15-16 Haziran Direnişinin 51. Yılında DİSK’in adına, tarihine, ilkelerine, mücadele geleneğine işgal, grev, direnişlerimiz ve mücadelelerimizle sahip çıkmaya devam ediyoruz." denildi

Nakliyat-İş Sendikası 15-16 Haziran Direnişin 51. Yıl dönümünde direniş noktalarında emekçilerle olacağını yaptığı açıklama ile duyurdu.

Nakliyat-İş Sendikasından yapılan açıklamada;

"Parababalarının işçi düşmanlığına ve sarı sendikacılığa karşı 14 yıldır mücadele eden ve Sendikamız öncülüğünde 281 gündür direniş çadırında direnen Uzel Makine direnişçi işçileriyle birlikte 15-16 Haziran Direnişin 51. Yıl dönümünde Uzel Traktör Fabrikası önünde olacağız.

Uzel Makine direniş çadırı önünde yapacağımız eylemimize, Genel Başkanımız Ali Rıza Küçükosmanoğlu, sendika yöneticilerimiz, üyemiz işçiler, Samsun Çorum Ambarı Grevci işçiler ve Uzel Makine direnişçileri katılacaktır. Eylemde Genel Başkanımız Ali Rıza Küçükosmanoğlu bir konuşma gerçekleştirecektir.

Sendikal hakları için direnen Muğla Tüvtürk’te, Şanlıurfa Polçak Tüvtürk’te, Kastamonu ve Karabük Reysaş Tüvtürk’te Tüvtürk Direnişçileri ve Muğla Milas’ta Kömürcüoğlu/Çınartaş Direnişçileri Direniş alanların da Şanlı 15-16 Haziran Direnişinin 51. Yılında açıklamalar yapacaktır.

15-16 Haziran Direnişinin 51. Yılında DİSK’in adına, tarihine, ilkelerine, mücadele geleneğine işgal, grev, direnişlerimiz ve mücadelelerimizle sahip çıkmaya devam ediyoruz.

Bütün halk örgütlerini ve basın emekçilerini Şanlı 15-16 Haziran Direnişinin 51. Yılında yapacağımız basın açıklamasına davet ediyoruz.

Saygılarımızla" denildi.

Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları