loading
close
SON DAKİKALAR

Nakliyat-İş Sendikası; Yemeksepeti Direnişi 5. gününde devam ediyor

Nakliyat-İş Sendikası; Yemeksepeti Direnişi 5. gününde devam ediyor
Tarih: 04.02.2022 - 21:54
Kategori: Sendika

Nakliyat-İş Sendikası Genel Merkezi; 'Yemeksepeti moto kuryeleri ve Banabi depo çalışanları, kendilerine dayatılan sefalet ücretine karşı sendikamız öncülüğünde başlattıkları direnişin 5. günündeler. Trendyol İşçileri Kazandı Yemeksepeti İşçileri de Kazanacak!"

Nakliyat İş Sendikası üyesi Yemeksepeti İşçileri (Hukuksuzca üyeliği düşürülen) kendilerine dayatılan sefalet ücreti zammına karşı başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Eskişehir ve diğer bölgelerde moto kuryeler, valeler, Banabi depolarında çalışanlar iş durdurarak, kontak kapatarak direnişe geçmişlerdir.

Nakliyat İş Sendikası daha örgütlü bir mücadele ve direnişle hakları kazanmak için tüm bölgelerde işçilerle birlikte eylem programları yapmıştır.

Sendikamız önderliğinde devam eden Yemeksepeti Direnişi 4.Gününde; İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kütahya, Mersin, Denizli ve Bolu'da Kontak kapama, Siparişlere Gitmeme, Çalışmama eylemleri, direnişleri devam ediyor. Yemeksepeti Hile Sepeti Olmuştur, BOYKOT Edelim! Çağrıları yapılmıştır. Müşterilere sipariş vermeyerek kuryelerin mücadelelerine destek verme çağrıları yapılmaktadır.

Yemeksepeti Direnişinin 5. gününde 05.02.2022 Cumartesi günü saat 12.00’de yine Yemeksepeti Genel Müdürlük önünde toplanacağız. Nakliyat İş Sendikası Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu, Nakliyat İş Sendikası Genel Sekreteri Erdal Kopal, Sendika Yöneticilerimiz ve kontak kapatarak direnişe geçen Yemeksepeti işçilerinin katılımıyla, taleplerimizi almadan Genel Merkez önünden ayrılmayacağımızı bir kez daha göstereceğimiz bir eylem gerçekleştireceğiz.

Yemeksepeti çalışanı olsun veya olmasın tüm moto kurye işçi arkadaşlarımızı halk örgütlerini ve basın emekçilerini yapacağımız basın açıklamasına davet ediyoruz. Saygılarımızla.

Trendyol İşçileri Kazandı Yemeksepeti İşçileri de Kazanacak!

 

BASIN AÇIKLAMASININ YAPILACAĞI YER VE SAAT:

Tarih: 05.02.2022 (Cumartesi)

Saat: 12.00

Yer: Yemek Sepeti Genel Müdürlüğü (Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi No:175 C Blok Esentepe / Şişli / İstanbul)

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları