loading
close
SON DAKİKALAR

Narlıdere Belediyesi ilk kreşini eylül ayında açacak

Narlıdere Belediyesi ilk kreşini eylül ayında açacak
Tarih: 28.07.2019 - 10:38
Kategori: Yerel

Okul öncesi eğitim yatırımlarına hız veren İzmir'in Narlıdere Belediyesi, belediye bünyesindeki ilk kreşi Eylül ayında hizmete açacak.

Narlıdereli çocukları çağdaş ve sağlıklı ortamlarda geleceğe hazırlamak için çalışan Narlıdere Belediyesi, belediye bünyesindeki ilk okul öncesi eğitim kurumunu açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 2’nci İnönü Mahallesi’ndeki Yaşar Kemal Tesisleri’nde açılacak olan kreş için inşaat çalışmaları başladı.

ÖNKAYITLAR AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Tesisin içinde inşa edilecek olan kreş 4 sınıftan oluşacak ve 70 öğrenci kapasitesine sahip olacak. Uyku odası, yemekhane, yönetici odası ve mutfağın da bulunduğu okulun bahçesinde çocuk oyun alanları da yapılacak. Kreş, okul öncesi eğitim yönetmeliklerine ve Milli Eğitim Bakanlığı kurallarına uygun olarak inşa edilecek. Narlıdere Belediyesi’ne ait ilk kreş Eylül ayında eğitim öğretime açılacak. Ağustos ayı içinde ise önkayıtlar alınacak.

“YENİ SEZONDA HİZMETE AÇIYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıderemize ve çocuklarımıza çağdaş bir anaokulu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okul öncesi eğitime önem veriyoruz. Bu doğrultuda belediyemize ait ilk kreşi de yeni sezonda çocuklarımızın ve velilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları