loading
close
SON DAKİKALAR

Narlıdereli öğrenciler şampiyonluk için ter döktü

Narlıdereli öğrenciler şampiyonluk için ter döktü
Tarih: 21.04.2019 - 07:00
Kategori: Yerel

Yoğun ve yorucu eğitim döneminde son viraja giren Narlıdereli öğrenciler, Okullararası Futbol Turnuvası’nda stres attı. Şampiyonluk için ter döken öğrenciler, kupalarını Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hürrem Aksoy ve Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in elinden aldı.

Narlıdere Okullararası Futbol Turnuvası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, Narlıdere Belediyesi’nin destekleriyle organize edildi. Turnuvaya toplam 21 takım ve 280 sporcu katıldı. Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde gerçekleşen müsabakalar sonrasında dereceye giren takımlara kupaları verildi. Törene, Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hürrem Aksoy, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, birim müdürleri, okul yönetimleri ve veliler katıldı.

BİZİM İÇİN HEPSİ ŞAMPİYON

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Sporun dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirdiğinin bilincindeyiz. Bu tür organizasyonlar, gençlerimizin spora teşvik edilmesi açısından son derece önemli. Burada bir tane şampiyon yok. Bizim gözümüzde, tüm öğrencilerimiz, tüm gençlerimiz şampiyondur. Hepsini kutluyorum” diye konuştu.

TÜM SPORCULARI KUTLUYORUM

Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hürrem Aksoy “Turnuvadaki temel amacımız, öğrencilerimizi, sporun birleştirici unsurları olan dostluk, kardeşlik ve iyi ahlak çerçevesinde buluşturmaktı. Bunu başardık. Centilmence mücadele eden tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları