loading
close
SON DAKİKALAR

Need For Speed'in muhteşem dönüşü! (Video)

Need For Speed'in muhteşem dönüşü! (Video)
Tarih: 11.02.2012 - 19:34
Kategori: Bilim & Teknoloji

Tüm zamanların en çok satan yarış serisi Need For Speed, The Run ile döndü.

Electronic Arts, Need for Speed™ The Run’ın mağazalardaki yerini aldığını duyurdu.
 
Need for Speed The Run Stuff Magazine’den 5/5 notunu alırken, Men’s Health dergisi oyunu “müthiş bir yarış aksiyonu” olarak değerlendirdi. Univision, Need for Speed The Run’ı “göz alıcı arabaları ve heyecanlı yarışları" için överken, GameTrailers oyun için “sürmesi müthiş keyifli” değerlendirmesini yaptı.
 
Need For Speed The Run, aralarında Mad Men dizisinin yıldızı Christina Hendricks, Never Back Down’dan Sean Faris, 2011 Sports Illustrated Mayo Kapak Modeli Irina Shayk ve Sports Illustrated Mayo Modeli Chrissy Teigen’in de bulunduğu yıldızlardan oluşan bir kadroya sahip. Need for Speed The Run, oyuncuları “The Run” ismiyle bilinen ülke çapındaki heyecanlı bir yarışa sokacak. Oyuncular Jack Rourke rolümde $25 milyon dolar için bir yandan peşlerindeki polis ve çeteleri atlatmaya çalışırken, San Francisco’dan New York’a kadar binlerce millik yarışta 200 diğer yarışçıya karşı mücadele edecekler.
 
Need For Speed The Run’ın şimdiye kadar yaptıkları en büyük, en hızlı ve en tehlikeli oyun olduğunun altını çizen Need for Speed The Run Baş Yapımcısı Jason DeLong, “Need for Speed The Run seriye ün kazandıran heyecanlı yarışları, inanılmaz aksiyon sahneleri ve yıldız oyuncuların göz alıcı performanslarıyla çok daha üst bir seviyeye çıkarıyor” diye konuştu.
 
Oyuncular New York’taki bitiş çizgisini geçtiklerinde aksiyon bitmiyor. Need for Speed The Run bağımlılık yaratacak mücadele serileri ve yüksek seviyede rekabete dayanan çokluoyuncu modları da sunuyor. Başarılı eleştiriler alan Autolog özelliği, oyuncuların arkadaşları, düşmanları ve online rakipleri için sürekli rekabet halinde olmaları için anlık performans bildirimleri yapmak üzere geri dönüyor.
 
The Run’daki müthiş manzaralar ve etkileyici ortamlar Frostbite™ 2 motorunun eseri. Battlefield 3’te gerçek zamanlı savaşa güç veren DICE oyun motorunun eşsiz özellikleri, Need for Speed The Run’daki Kolorado’daki Bağımsızlık Geçidinin kaygan yokuşları gibi görsel olarak etkileyici parkurlardan, aralarında 2012 model Porsche Carrera S ve 2012 model Lamborghini Aventador’un da bulunduğu en yeni arabalara kadar her şeye gücünü yansıtıyor.
 
The Run, Need for Speed serisinin 18. oyunu. 1994 yılında The Need for Speed ile başlayan seri bugüne kadar 115 milyonun üzerinde sattı ve 1 milyar doların üzerinde gelir elde etti.
 
Need for Speed The Run, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, PC, Wii™ ve Nintendo 3DS™ için piyasaya çıktı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları