loading
close
SON DAKİKALAR

Nevruz kutlamasında olay çıktı

Nevruz kutlamasında olay çıktı
Tarih: 20.03.2015 - 18:14
Kategori: Gündem

Van'da DBP ve HDP'nin organizesiyle gerçekleştirilen nevruz kutlamalarında olaylar çıktı.

Van'da DBP ve HDP'nin organizesiyle gerçekleştirilen nevruz kutlamalarında olaylar çıktı. Kale arkasındaki Nevruz alanında gerçekleştirilen kutlamalarda, Van Kalesi’ne çıkmak isteyen bir gruba polis müdahale etti. Bu sırada alanda bulunanlarda polise yönelince havadan görüntü alan polis helikopteri de nevruz alanında bulunan vatandaşlara gaz bombası attı.

VAN'da DBP ve HDP'nin organizesiyle gerçekleştirilen Nevruz kutlamalarında olaylar çıktı. Kale arkasındaki Nevruz alanında gerçekleştirilen kutlamalarda Van Kalesi’ne çıkmak isteyen bir gruba polis engel oldu. Polis kendisine taşla saldıranlara gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale edince olaylar çıktı.


Van Kalesi arkasındaki nevruz kutlamaları saat 13.00 sıralarında müzikle başladı. Kutlamalara HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ta katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği nevruz kutlamaları HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın konuşmalarıyla sürdü. HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın konuşmasının bitmesinden hemen sonra olaylar çıktı.

POLİS HELİKOPTERİNDEN GAZ BOMBASI ATILDI

Bu sırada alanda bulunanlarda polise yönelince havadan görüntü alan polis helikopteri de nevruz alanında bulunan vatandaşlara gaz bombası attı. Yaşanan gerginlik üzerine vatandaşlar nevruz alanının boşalttı. Polis ile göstericiler arasında olaylar ara sokaklarda sürüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları