loading
close
SON DAKİKALAR

Nigar Kalfa ile Paşa yatağa giriyor

Nigar Kalfa ile Paşa yatağa giriyor
Tarih: 22.11.2011 - 14:59
Kategori: Medya

Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin bu bölümünde İbrahim Paşa ile Nigar Kalfa yatağa giriyor... İşte çok konuşulacak o sahneler:

Sultan Süleyman, Hürrem'e Leo'nun günlüğünü tercüme etmesini söyler. Hürrem köşeye sıkışmıştır. Sultan Süleyman Leo ile ilgili büyük sırrı öğrenecek mi? Hatice Sultan yaşayacak mı? Hatice Sultan'ın kendini öldürmeye çalıştığı haberi Topkapı Sarayı'na ulaşır. Hanedan derhal Hatice Sultan'ın sarayına gider. Nigar, Hatice Sultan'ı yalnız bıraktığı için suçluluk duymaktadır. İbrahim Paşa ve Valide Sultan'a ne cevap vereceğini bilememektedir.

Durumdan habersiz olan Prenses İsabella, Hatice Sultan'a oğlu için taziye ziyaretinde bulunur. Hürrem Prenses İsabella'nın Sultan Süleyman'ın yakınında olmasına daha fazla dayanamamaktadır. Prenses'ten kurtulmak için her şeyi göze alan Hürrem, bu ziyaret sırasında İsabella'ya, kaçmasına yardım edeceğini söyler. Prenses'in bu teklife cevabı ne olacak?

Bali Bey, Armin'in İstanbul'a geri döndüğünü öğrenir. Yanına koştuğunda hasta yatağında yatan Armin ile karşılaşacaktır. Babası Armin'in aşk acısı yüzünden hastalandığını düşünmektedir...

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları