loading
close
SON DAKİKALAR

Nihat Özdemir'den Yabancı Sayısı Tepkisi

Nihat Özdemir'den Yabancı Sayısı Tepkisi
Tarih: 11.03.2012 - 16:37
Kategori: Spor

Demirören’in kulüplerdeki yabancı oyuncu sayısının azaltılması çalışmaları ile ilgili açıklamasına Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir sıcak bakmıyor.

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in kulüplerdeki yabancı oyuncu sayısının azaltılması çalışmaları ile ilgili açıklamasına Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir sıcak bakmıyor. Özdemir, sayının 6’dan birden 3’e düşmesinin tehlikeli olacağını belirterek, "Hem bizim takımlara, hem de Avrupa’da yapacağımız mücadeleye zarar verir" dedi.

İskenderun’da gezi ve incelemelerde bulunan Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, İskenderun Gazeteciler Basın Merkezi’ne yaptığı ziyarette yabancı oyuncu sınırlaması sorusu üzerine değerlendirme yaptı. Özdemir, hızlı bir düşüş yerine kademeli bir düşüşten yana olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Altı yabancının sahada olduğu sonsuz sözleşme hakkı verilmişti. Burada sıkışıklıkları gidermek ve kulüpleri rahatlatmak için böyle bir karar çıkmıştı. Önümüzdeki yıllarda yabancı oyuncuda kısıtlama getirileceği hep ifade edildi. Henüz bize böyle bir konu intikal etmedi. Biz Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak ne gibi duruş sergileyeceğiz oturup onun kararını alacağız. Ama bir anda 6’dan 3’e düşürülmesini ben ani bir düşüş olarak görüyorum. Bunu kademeli yapmamızda fayda görüyorum. Yani bu sene altıysa seneye azaltılma varsa altıdan üçe değil de kademeli olarak düşürülmeli. Kulüplerde buna göre hazırlıklarını yapmalı. Bunun aksi hızlı bir düşüş olur. Bu düşüş hem takımlarımıza hem de Avrupa’da yapacağımız mücadeleyekesin zarar verir. Bence sayı kademeli olarak düşmeli."

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusf Hamit Civelek’i makamında ziyaret eden Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, belediye başkanına kulüp üyeliği ile ilgili rozetini takarak Aziz Yıldırım’ın gönderdiği mektubu teslim etti.
Özdemir, "Fenerbahçe kulübüne kongre üyesi olmak için müracaatınız vardı. Fenerbahçe yönetim kurulunun oy birliği kararı ile sizi Fenerbahçe’nin kontenjan üyeliğinden yani onur üyeliği faslından faydalanıp, yönetim kurulundan geçirerek üye yaptık. Sayın Aziz Yıldırım’ın size bir mektubu var o mektubu size takdim ediyorum" dedi.

Kendisinin zaten Fenerbahçeli olduğunu, bu üyelikle daha da pekiştiğini belirten Civelek, "Bu üyeliğe sonuna kadar layık olmaya çalışacağım" dedi.

Civelek, ardından Aziz Yıldırım’dan gelen mektubu okudu: "Sayın Yusuf Hamit Civelek değerli üyemiz kulübümüzün kulüp üyelik kartınız ve size özel sicil numaralı üye rozetiniz hazırlanarak ilişikte hazırlanarak size takdim edilmiştir. Fenerbahçemize var olan sevgi ve bağlılığınızın anlamlı bir ifadesi olarak değerlendirdiğimiz üyeliğinizin hayırlı olmasını diler, camiamıza katılmış olmanızdan dolayı memnuniyetimi belirtir, sizi her zaman aramızda görmek dileği ile saygılar sunarım Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kulübü Başkanı."

Civelek’e üyelik kartını vererek Fenerbahçe rozetini takan Özdemir, "Bu özel bir rozettir. Altında sayın başkanımızın numarası yazılıdır. Aziz Yıldırım’ın bana verdiği yetkiye dayanarak bu rozeti size takıyorum. İnşallah gelişiniz bize uğur getirir" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları