loading
close
SON DAKİKALAR

Nuri Şahin'in sakatlığı 2 ay sürecek

Nuri Şahin'in sakatlığı 2 ay sürecek
Tarih: 12.02.2012 - 15:37
Kategori: Spor

İspanyol spor gazetesi Marca, bugün manşetten verdiği haberde Real Madrid’in Türk futbolcularından Nuri Şahin’in yeni çıkan sakatlığından dolayı 2 ay daha sahalardan uzak kalacağını ileri sürdü.

Şahin Alarmı" başlığı altında verilen haberde, "Nuri’nin son 4 aydaki 3 sakatlığı Real Madrid’i endişe ettiriyor. İsteği kırılan Türk futbolcu her gün takım arkadaşları tarafından teselli ediliyor" diye yazıldı.

Real Madrid ile henüz hiçbir maça çıkamayan Nuri’nin sol diz yan bağlarındaki yeni sakatlıktan dolayı Ekim ayı sonuna kadar forma giyemeyeceği ve 10 maç oynama olasılığının bulunmadığı iddia edildi. Borussia Dortmund’dayken, 16 Nisan’da, ilk sakatlığını sağ dizinden geçiren Nuri, Real Madrid’e geldikten sonra ikinci antremanında, 12 Temmuz’da, sol dizinden sakatlanmış ve tam düzeldiği sanılırken, 26 Ağustos’ta sol dizinde yeni bir sakatlık yaşamıştı.

Sakatlıklardan dolayı 137 gündür maç yapamayan Nuri’nin durumuyla ilgili değerlendirme yapan, İspanya’da bu konudaki en uzman doktorlardan biri olan Pedro Guillen, genç futbolcunun ameliyat edilmemesi gerektiğini, fizik tedavi uzmanı gözetimindeki bir iyileşme sürecinin daha doğru olacağını savundu.

Bu arada sezonun yıldız transferi olarak Real Madrid’e gelmesine rağmen henüz kendini gösterme fırsatı bulamayan Nuri’nin psikolojik olarak da kötü durumda olduğu öne sürüldü. Takım arkadaşlarının Nuri’yi teselli etmek için, "Henüz gençsin, burada kazanıp kendini göstermek için önünde zamanın olacak. Şu an sadece iyileşmene yoğunlaş" şeklinde konuştukları belirtildi.

Real Madrid’de teknik direktör Jose Mourinho, Nuri’nin yeni sakatlığının geçtiğimiz hafta basına açıklasa da, Türk futbolcunun ne kadar sahalardan uzak kalacağıyla ilgili kulüp doktorları tarafından resmi bir açıklama henüz yapılmadı.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları