loading
close
SON DAKİKALAR

Nuri ve Hamit vasat kaldı

Nuri ve Hamit vasat kaldı
Tarih: 11.02.2012 - 21:49
Kategori: Spor

İspanya Kral Kupası'nda 3. lig takımı Ponferradina'yı 2-0 yenen Real Madrid'de forma giyen Nuri Şahin ve Hamit Altıntop, kendilerine verilen şansı iyi kullanamadı

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho’nun önemli maçlarda oynatmadığı Nuri ve Hamit, Ponferradina karşısında ilk 11’de sahaya çıksa da gösterdikleri performans İspanyol basınınca beğenilmedi.

Yapılan yorumlarda "vasat" olarak gösterilen Türk futbolculardan, en çok Nuri Şahin eleştirildi. Nuri için Marca gazetesinde, "Kesinlikle çok iyi bir futbolcu ama Real Madrid’de Mourinho ne kadar dakika verirse o kadar daha çok gölgede kalıyor. Yavaş, ne yaptığı belli olmuyor ve sinirli.

Beklemeye devam etmek gerekiyor" yorumunda bulunurken, AS gazetesi de "70 dakikada 1 atağa katıldı, 1 şut çekti o da defanstan döndü ve 1 orta yaptı. Albiol ile beraber sahanın en kötüsüydü" diye yazdı.

AS gazetesi "günün konusu" olarak Nuri Şahin’in durumunu ele alırken, "Sahada takım arkadaşlarıyla az yardımlaşıyor, henüz sahada onu arayan yok. İyi değerlendirilmiyor ama beklenen şekilde kendini sahada göstermişliği de henüz yok. Uzun zaman oynamadı ama tamamen sakatlıktan çıkalı 42 gün oldu. Daha fazla sabır göstermek gerekiyor. Ocak ayında kupa maçlarıyla birlikte daha fazla oynayabilir" ifadelerini kullandı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları