loading
close
SON DAKİKALAR

O, İspanyol basının gözdesi

O, İspanyol basının gözdesi
Tarih: 12.02.2012 - 18:45
Kategori: Spor

Valencia'nın Atletico Madrid'i 1-0 yenmesinin ardından, bugün İspanyol basınında yeralan yorumlarda, ''Atletico Madrid, Arda ve Diego ile çok daha iyi'' denildi

İspanyol basını, özellikle Diego'nun oyuna girmesinin Atletico'nun futbolunu değiştirdiğini, Arda'nın da takımın ritmini ve atak gücünü kuvvetlendirdiğini yazdı. 

AS gazetesi ''Bundan sonra Arda ve Diego'nun ilk 11'deki yeri tartışılmaz'' değerlendirmesini yaparken, Marca gazetesi de ''Arda ve Diego'nun girmesiyle Atletico futbol oynamaya başladı'' diye yazdı.

57. dakikada Adrian'ın yerine oyuna giren Arda'nın futbolunu beğenen İspanyol basını, ''Çalım atarak rakibini eksilttiği ve takıma karakter getirdiği'' ifadelerini kullandı. İspanyol basını, Atletico'da en fazla yıldızı Diego'ya verirken, onun arkasından Arda, Reyes ve kaleci Courtois geldi.

Maç sonrası açıklama yapan teknik direktör Manzano, "Skor kötü olmasına rağmen futboldan memnun olduğunu ve gelecek için ümitlendiğini'' kaydederek, ''Büyük zafer için gelecek maçı beklemek gerekecek" dedi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları