loading
close
SON DAKİKALAR

O konuyu açmayın içim acıyor

O konuyu açmayın içim acıyor
Tarih: 12.02.2012 - 18:10
Kategori: Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Temelli ile Ünal Uzun maç öncesi basın tribününü ziyaret etti.

Özdemir basın mensuplarının tek tek ellerini sıkarken, ''Maça geldiğiniz, fikrinizi değiştirdiğiniz için kulübüm ve kendim adına çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Özdemir, bir gazetecinin ''Bu stada Şampiyonlar Ligi yakışırdı'' şeklindeki sözlerine, ''O konuyu hiç açmayın içim acıyor. Hala neden yokuz anlamış değilim. Kendim için değil aşağıdaki çocuklarımız için üzülüyorum. Sahaya bakmak içimden gelmiyor. Alınan kararı hazmedemiyorum'' ifadelerini kullandı. 

Özdemir ayrıca, yenilenen basın tribün salonunu da çok beğendiğini dile getirdi.

TARAFTARA UYARI
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, sarı-lacivertli taraftarlara çağrıda bulunarak, bir daha seyircisiz oynama cezası almalarına neden olacak bir eylemde bulunulmamasını istedi.

Orduspor maçından sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Nihat Özdemir, Shakhtar Donetsk maçında taraftarların sahaya girmesinden dolayı 2 maç ceza aldıklarını hatırlatırken, bunun tekrarlanmamasını istediklerini aktardı.

Sarı-lacivretli taraftarlara seslenen Özdemir, şöyle devam etti:

''Bir futbol seyircisi takımına destek olmak istiyorsa, stada gelip takımını canı gönülden destekleyecek. Kimseye küfürlü tezahüratta bulunmayacak. Sahada oynayan oyunculara herhangi bir şekilde yabancı madde atmayacak. Sadece takımını destekleyecek. Bildiğimiz gibi Shakhtar Donetsk maçında hiçbir neden yokken, taraftarımızın sahaya girmesinden dolayı maalesef 2 maç ceza aldık. Cezalı ilk maçı tamamladık. Manisaspor maçıyla cezamızı bitireceğiz. Taraftarımızdan isteğimiz, sadece ve sadece takımına destek olması. Bundan sonra bir daha bizi herhangi bir maçta kendi taraftarımızdan uzak tutacak, bize ceza verdirecek harekette bulunmalarını istemiyoruz. Gerçek Fenerbahçe taraftarı ancak bunu yapmalıdır. Cezalı olmamıza rağmen bugün taraftarımız saha dışında geldi ve maçın başından sonuna kadar takıma tezahüratta bulundu, destek verdi. Kendilerine bu centilmence desteklerinde dolayı canı yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Sahada oynayan futbolcularımız sanki yanı başlarında seyircimiz varmış gibi hissettiler. Bunun faydası olduğuna inanıyorum.''

''FENERBAHÇE AŞKIMLA...''
Nihat Özdemir, sarı-lacivertli kulüpteki görevlerinden istifa etmesi ve sonra geri dönmesi hakkında yöneltilen sorular üzerine, sağlık sorunları nedeniyle böyle bir karar aldığını ancak devam etmesinin doğru olacağına inandığı için döndüğünü aktardı.

Soruşturma sürecinin başlamasıyla birlikte çok yorulduğunu ve sağlığının bozulma noktasına geldiğini vurgulayan Özdemir, şöyle konuştu:

''Artık dayanamayacak noktaya geldiğim için istifa etmeyi düşündüm ve böyle bir karar aldım. Başta tüm Fenerbahçeli taraftarlarımız, spor yazarları arkadaşlarımız ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinin çok büyük isteklerini gördüm. Oybirliği ile istifamı kabul etmediler. Fenerbahçe sevgim ve hizmet aşkımla devam etmem gerektiğine inandım. Hatırını kıramayacağım birçok insan devreye girdi. Tekrar görevime döndüm. Bu sıkıntılı dönemde ayrılmamın doğru olmayacağını gördüm. Arkadaşlarımızla birlikte anonim bir yönetim göstererek, görevimize devam ediyoruz. Allah da yardım edecek ve bu zor günleri kısa zamanda atlatmış olarak yolumuza devam edeceğiz.''

''EKONOMİK HAREKET ETMEYE KARAR VERDİK''
Fenerbahçe'nin mali durumuyla ilgili bilgi veren Özdemir, 3 Temmuz'da başlayan soruşturmayla birlikte çok büyük sıkıntı yaşadıklarını vurgularken, ''Ama yaptığımız planlamalar, değişiklikler, hepsini gözönüne aldığımızda, bütçedeki gider kalemlerini tekrar gözden geçirdikten sonra, Fenerbahçe olarak daha ekonomik hareket etmeye karar verdik. Fenerbahçe'de şu anda ne bir banka borcunda geç ödeme, ne piyasaya ya da bir sporcuya gecikmiş borcumuz yok. Hepsi gününde ödenmektedir. Bundan sonra daha da iyi şartlarda ödenecektir'' ifadesini kullandı.

Özdemir, UEFA Başkanı Michel Platini'nin açıklamalarının hatırlatılması üzerine, İsviçre'de ve Türkiye'de yargı aşamasında olan bu konuyla ilgili açıklama yapmak istemediğini ancak yargıya güvenlerini tam olduğunu dile getirdi.


YAYINCI KURULUŞ İÇİN DESTEK İSTEDİ
Nihat Özdemir, Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu için taraftarlardan destek istedi.

Tüm kulüplerin en büyük gelir kalemini yayın gelirlerinin oluşturduğuna değinen anlatan Nihat Özdemir, taraftarların üyeliklerini sürdürmelerini ya da abone olmalarını isterken, ''Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler. Biz gereken ikazları zaten yapmaktayız. Fenerbahçe bu yatırımdan önemli pay almaktadır. Galibiyet serimiz sürerse yayın gelirinde en büyük payı da biz alırız. Taraftarlarımızın duyarlı olmalarını istiyorum'' diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları