loading
close
SON DAKİKALAR

'O tabela asılacak'

'O tabela asılacak'
Tarih: 13.02.2012 - 09:58
Kategori: Gündem

"Bu stat GSGM'in malıdır" tabelası Seyrantepe'ye getirildi. Tartışma yaratan tabela Bursa maçından önce yerine asılacak

Galatasaray ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında kriz yaratan "Bu stat GSGM'nin malıdır" yazılı tabela sonunda ortaya çıktı.

Diğer statlarda böyle bir uygulama olmaması nedeniyle sarı-kırmızılı takımın tepkisini çeken tabela, Türkiye ile Almanya arasında Türk Telekom Arena'da oynanan maçta objektiflere takıldı.

Hazırlanan tabelanın önümüzdeki hafta içinde Bursaspor maçında önce Türk Telekom Arena'nın girişine vinç yardımı ile monte edileceği ifade edildi. 

G.Saray kabul etmiş

Ali Sami Yen'i TOKİ'ye devreden sarı-kırmızılı ekip, pratikte olmasa bile bu tabelanın asılmasıyla birlikte teorikte Türk Telekom Arena'nın da sahibi gözükmeyecek.

Türkiye'de hiçbir statta yapılmayan bu uygulama Galatasaray yönetimi ve taraftarlarını kızdırsa da işin resmi yanı farklı. Zira bu uygulamanın altında dönemin sarı-kırmızılı yöneticileri ve yine dönemin GSGM Müdürü Yunus Akgül'ün imzası bulunuyor. Bu anlaşma şimdiki yönetimin de elini bağlıyor. 

Zaten devletin stadı

Stadın açılır kapanır tavanının ardından Galatasaray ile GSGM bir kez daha karşı karşıya kalırken, Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar'dan da sert bir açıklama gelmişti.

Tabelanın asılmasının siyasi bir karar olmadığını ve karşılıklı anlaşma olduğunu belirten Taşpınar şunları söylemişti: "Devletin stadı zaten... O tabela asılacak.

Hatta Galatasaray kulübünün kendisi asacak. Stat yapılırken Galatasaray ile GSGM arasında imzalanmış bir protokol var. Bundan sonra yapılacak statlara da asılacak" dedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları