loading
close
SON DAKİKALAR

ÖDP üyesi Bahadır Grammeşin bıçaklı saldırıda öldürüldü

ÖDP üyesi Bahadır Grammeşin bıçaklı saldırıda öldürüldü
Tarih: 10.05.2015 - 04:28
Kategori: Sağlık, Yaşam

Birleşik Haziran Hareketi ve ÖDP üyesi Bahadır Grammeşin, dün akşam Kadıköy'de uğradığı bıçaklı saldırı sonrasında hayatını kaybetti.

Birleşik Haziran Hareketi ve ÖDP üyesi Bahadır Grammeşin, önceki akşam Kadıköy'de uğradığı bıçaklı saldırı sonrasında hayatını kaybetti. 

Eğitim Sen üyesi olduğu da öğrenilen Bahadır Grammeşin, önceki akşam Kadıköy Caferağa Mahallesinde bir kavgaya karıştı. 

Bıçakla yaralanan Grammeşin, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. 26 yaşındaki Bahadır Grammeşin, dün hayatını kaybetti.

ÖDP’den yapılan açıklamada, cenaze programının kısa süre içinde duyurulacağı belirtildi. Bahadır Grammeşin, özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim görevlisi olarak çalışıyordu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları