loading
close
SON DAKİKALAR

Öğrenciler Karnelerini Vali Demir’den Aldı

Öğrenciler Karnelerini Vali Demir’den Aldı
Tarih: 11.02.2012 - 18:43
Kategori: Eğitim

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, 2011-2012 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla üç okulda karne dağıttı.

İMKB Kız Meslek Lisesi, Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu, Hayme Hatun Anaokulu ve Hürriyet İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilere karnelerini verdi.

Vali Demir, ilk olarak İMKB Kız Meslek Lisesi'ne gitti ve sınıflarda öğrencilerle sohbet ederek karnelerini dağıttı. Başarılarından dolayı öğrencileri kutlayan Demir, daha sonra Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu'na geçti. Burada öğrencilere yarıyıl tatilini nasıl değerlendireceklerini soran Demir, karne notlarının yüksek olduğunu belirterek, başarılarını bundan sonra da devam ettirmeleri temennisinde bulundu. Ardından Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte öğrencilerin karnelerini dağıttı.

Denizli Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu'na da giden Vali Demir, minik öğrencilerle biraraya geldi. Son olarak Hürriyet İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Çok amaçlı salonda düzenlenen ve AK Parti Milletvekili Bilal Uçar ile velilerin de bulunduğu törene katılan Vali Abdülkadir Demir, Denizli’de eğitimin ileri seviyede bulunduğunu, amaçlarının öğrencileri iyi yetiştirmek olduğunu söyledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu konuda yeterli gayreti gösterdiğini ifade eden Demir, velilerden de çocuklarına destek vermelerini istedi. Eski ve sıkışık okullar için yeni okul kompleksleri yapma çalışmalarının devam ettiğini de vurgulayarak, böylece öğrencilerin daha modern ortamlarda öğrenim göreceğini söyledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları