loading
close
SON DAKİKALAR

'Öğrencisiyle kaçan kocamı cezalandırın'

'Öğrencisiyle kaçan kocamı cezalandırın'
Tarih: 12.02.2012 - 09:23
Kategori: Eğitim

Diyarbakır'da 17 yaşındaki öğrencisiyle kayıplara karışan müdür yardımcısının karısı, 'Böyle eğitimci mi olur? Eşimin cezalandırılmasını istiyorum' diye isyan etti

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde öğrencisi E.K.’yi (17) kaçırdığı gerekçesiyle görevden uzaklaştırılan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Gürkan A.’nın (34) yakalanması için aramalar sürüyor.

2 çocuk annesi Berrin A. (34), aynı zamanda İngilizce öğretmeni olan eşinin görevden alınması gerektiğini savunarak şunları söyledi: “Cuma günü eşimin ablası bana telefon açarak eşimin evi terk ettiğini ve bir kızla kaçtığını söyledi.

‘Üzerime iftira atıldı utandım kaçtım’ yazılı bir mesaj çekti bana, sonra kızla birlikte olduğunu öğrendim, kendi ağzıyla itiraf etti. 15 yıllık evliyim, beni daha önce de aldatmıştı. Eşimin dönmesi halinde onu affetmeyeceğim. Ben buradan Milli Eğitim Bakanı’na sesleniyorum. Böyle öğretmenlerin hakkından gelsinler. 

Bu nasıl eğitimci anlamadım. Eğitimci bir insan öğrencisiyle nasıl ilişkiye girer? Ben kızı kesinlikle suçlamıyorum, eşimi suçluyorum. Eşimin cezalandırılmasını istiyorum.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları