loading
close
SON DAKİKALAR

Öğretmene tecavüz girişimine müebbet

Öğretmene tecavüz girişimine müebbet
Tarih: 13.02.2012 - 09:23
Kategori: Gündem

Erzurum Pasinler'de bir kadın öğretmene tecavüze kalkışıp başını taşla ezmeye çalışan zanlılara ağırlaştırılmış müebbet ve ağır hapis cezası istendi

Erzurum'un Pasinler ilçesinde 23 yaşındaki A.K. adlı öğretmene tecavüze kalkışan Kadir N. ile Ümit A. hakkında Cumhuriyet Savcısı Hasan Dalak tarafından hazırlanan iddianame, Erzurum Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. 

Adam öldürmeye teşebbüs, nitelikli yağma, nitelikli kişi hürriyetinden yoksun bırakma, nitelikli cinsel saldırı suçlarından yargılanacak olan Kadir N. (24) ve Ümit A. (24) hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 32 yıldan 54 yıla kadar hapis cezası istendi. 

DNA testinin doğruladığı, bir fırında işçi olarak çalışan Kadir N. ile işsiz olan Ümit A. olaydan 1 ay sonra yakalanarak tutuklanmıştı. 

Başınıda taşla ezdiler ama kurtuldu

Olay şöyle gerçekleşmişti: 

Öğretmen A.K. 6 Nisan 2011 günü, okuldan eve giderken iki kişinin saldırısına uğradı. Karşı koyması üzerine saldırganlar başına taşla vurdukları öğretmeni 20 yerinden bıçakladı. Saldırganların elinden yaralı kurtulmayı başaran A.K., 100 metre ötedeki anneannesinin evine sığındı ve hastaneye kaldırılarak yoğun bakım altına alındı.

Torununu öyle görünce bayıldı

Saldırganlar, tecavüz etmeye çalıştıkları öğretmen A.K.’yı 20 yerinden bıçakladıktan sonra başına taşla vurdular. Kanlar içinde kalmasına rağmen A.K. saldırganların elinden kurtularak 100 metre kadar uzaktaki anneannesi H.P.’nin evini gitti. Kapıyı açan anneanne P., torunu A. öğretmeni kanlar içinde görünce bayıldı. Evde bulunanlar hemen durumu polise bildirirken, genç öğretmen de ambulansla Erzurum’a nakledildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları