loading
close
SON DAKİKALAR

Oğul hapiste baba alemde!

Oğul hapiste baba alemde!
Tarih: 13.06.2012 - 10:17
Kategori: Sağlık, Yaşam

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun babası Nida Garipoğlu felekten bir gece çaldı...

Lise öğrencisi Munevver Karabulut 3 Mart 2009 tarihinde, sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından hurharca öldürüldü. Cem Garipoğlu 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı, oğluna yardım etmekle yargılanan babası Nida Garipoğlu beraat etti. Ancak bu karar yargıtay taarfından bozuldu. İşte bu dava süreci devam ederken ve olayın sıcaklığı hala hafızalardaki yerini korurken, 1 Haziran tarihinde dikkat çekici bir olay yaşandı. Kumkapı’daki Neyzen restoranda eğlence doruklara ulaşırken, eğlenenlerden biri dikkatlerden kaçmadı. Dikkat çeken bu kişi Cem Garipoğlu’nun babası Nida Garipoğlu’ndan başkası değildi. 7 kişilik masada 4 erkek, 3 kadın eğlenirken Nida Garipoğlu gece boyunca puro ve içki içti, fasıla eşlik etti. Masadakiler de ‘vur patlasın çal oynasın’ bir gece yaşadı. Kumkapı’da yaşanan bu eğlenceli gecenin fotoğraflarına ise, TVEM’de pazar günleri yayımlanan Magazin M programı ulaştı. Masada eğlenenlerden biri de 25 yaşındaki manken Sevil Ateş’ti. Ateş ise Kumkapı’daki yaşanan felekten gece için şunları söyledi: “Ben önceden Nida Garipoğlu’nu tanımıyordum. Arkadaşım beni götürdü. O olduğunu bilmiyordum. Görünce ürktüm ancak masa kalabalık olunca eğlenmeme baktım.” Nida Garipoğlu arasında herhangi bir konuşma geçip geçmediği sorulduğunda ise şu cevabı verdi: “Benim model olduğumu öğrenince reklam yüzü olmam için bana teklifte bulundu. Sonra bana telefon ile ulaşmaya çalıştı. Ancak telefonlarına çıkmadım.”

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun babası Nida Garipoğlu, 28 Eylül’deki duruşmadan önce, felekten bir gece çaldı. 1 Haziran akşamı, aralarında manken Sevil Ateş’in de bulunduğu arkadaşları ile Kumkapı’da alem yapan Garipoğlu, neşeli tavırları ile dikkat çekti

Yargıtay kararı bozdu Eylülde tekrar yargılanacak ama

Katil Cem Garipoğlu’nun babası Nida Garipoğlu, televizyon kameralarına böyle eğlenirken yansıdı. Baba Garipoğlu’nun kahkahaları keyfinin yerinde olduğunu kanıtlıyordu.

Vatan

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları