loading
close
SON DAKİKALAR

Oğuz Arda'nın dedesi Necmettin Sel: Çorlu tren cinayetinde hiçbir yetkili yanımızda olmadı

Oğuz Arda'nın dedesi Necmettin Sel: Çorlu tren cinayetinde hiçbir yetkili yanımızda olmadı
Tarih: 24.04.2019 - 16:19
Kategori: Yurt

Çorlu tren faciasında hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in dedesi Necmettin Sel, "Her akşam acılar içerisindeyiz. Adaletin düzgün işlemediğini hissediyorum. Çorlu tren cinayetinde yanımızda hiçbir yetkili olmadı. Ben bunu protesto ediyorum, tek taraflı bir adalet istemiyorum" dedi.

Çorlu'da 8 Temmuz 2018'de meydana gelen tren faciasında yakınlarını kaybedenler ve kazadan yaralı kurtulanlar, 19 Nisan'da 'Adalet Nöbeti'ne başlamıştı. Aileler, Çorlu tren faciasında ihmali ve sorumluluğu bulunanlar hakkında bir işlem yapılmaması ve sadece 4 kişi hakkında dava açılması üzerine hafta içi her gün 10.00-12.00 saatleri arasında Çorlu Adliyesi önünde Adalet Nöbeti tutuyor.

Bugünkü Adalet Nöbeti'ne faciada hayatını kaybeden 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel'in dedesi Necmettin Sel de katıldı. Burada konuşan Necmettin Sel, "Her akşam acılar içerisindeyiz. Adaletin düzgün işlemediğini hissediyorum. Kartal'da çöken binada İçişleri Bakanı ve Çevre ve Şehircilik  Bakanı boy göstererek, ailelerin yanlarında olduklarını söylediler. Oysa Çorlu tren cinayetinde yanımızda hiçbir yetkili olmadı. Ben bunu protesto ediyorum, tek taraflı bir adalet istemiyorum. Adalet herkes için vardı, adalet mülkün temelidir" dedi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları