loading
close
SON DAKİKALAR

Oğuzhan Asiltürk: Cumhurbaşkanı, İstanbul Sözleşmesi'ni kaldıracaklarını kesin olarak ifade etti

Oğuzhan Asiltürk: Cumhurbaşkanı, İstanbul Sözleşmesi'ni kaldıracaklarını kesin olarak ifade etti
Tarih: 28.01.2021 - 11:43
Kategori: Siyaset

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, AKP'den bazı yetkililerin kendisine gelerek, İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılması konusunu Erdoğan'a iletmelerini istediğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, AKP'den bazı yetkililerin kendisine gelerek, İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılması konusunu Erdoğan'a iletmelerini istediğini açıkladı. Asiltürk, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın da görüşü kalkması yönünde. Kaldırılacağını kendisi de kesin olarak ifade etti" dedi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin konuştu.

Asiltürk, "İstanbul Sözleşmesi konusunda tavrımız ne olmalı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bu sözleşmeyle ilgili olarak bana AK Parti'nin yetkili kişileri geldiler ve  'Bu sözleşmeyi biz de Cumhurbaşkanı da kesinlikle kaldırmak istiyor. Ama bizim içimizde de bazı sıkıntılar olduğu için lütfen bizi destekleyin' dediler. Ben de biliyorum Sayın Cumhurbaşkanı'nın ifade ettiğini, kesinlikle kalkacak. Kaldıracaklarını kendisi de kesin olarak ifade etti."

Kaynak : T24

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları