loading
close
SON DAKİKALAR

Okan Buruk kaza yaptı

Okan Buruk kaza yaptı
Tarih: 11.02.2012 - 19:28
Kategori: Spor

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve eşi Nihan Buruk'un içinde bulunduğu otomobil, Beşiktaş'ta trafik kazası yaptı. Yaralanan Buruk ve eşi hastaneye kaldırıldı

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve eşi Nihan Buruk’un içinde bulunduğu otomobil, Beşiktaş’ta bir taksiyle çarpıştı. Kazada, Buruk ve eşi ile takside bulunan 1’i çocuk 3’ü kadın 4 kişi yaralandı. 

Çırağan Caddesi’ndeki Four Seasons Hotel önünde, A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk’un kullandığı söylenen 34 GF 9287 plakalı araç ile Melih Parlak yönetimindeki 34 TEA 68 plakalı taksi henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası Okan Buruk, eşi Nihan Buruk ve takside bulunan 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaralılara ilk müdahaleyi çevreden yetişenler yaparken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. 

Hafif yaralanan Okan Buruk ve eşi aynı ambulansla Amerikan Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Takside yaralanan 4 kişiden 2’si Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma, 2’si de Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan olmadığı belirtildi. Kaza sırasında Four Seasons Hotel’de bulunan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Buruk’un kaza yaptığını öğrenince olay yerine geldi. 

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, kazadan sonra Okan Buruk’un kendisini araması üzerine kısa sürede olay yerine gelerek Buruk ve eşine yardım etti. Emre, ardından hastaneye giderek Buruk’u yalnız bırakmadı. Hastane önünde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Emre, "Bizim yanımıza yemek yemeye geliyorlardı. Okan telefonla arayıp kaza yaptığını söyleyince, yakında olduğum için hemen geldim. Sağlık durumları iyi" dedi.

Kazanın duyulmasının ardından başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral ve çok sayıda kişi Okan Buruk ve eşini, tedaviye alındıkları hastanede ziyaret etti. TFF’de resmi internet sitesinden Okan Buruk ve eşi için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirten polis, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından kazanın nedeninin ortaya çıkacağını söyledi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları