loading
close
SON DAKİKALAR

Okullara özel umre turu

Okullara özel umre turu
Tarih: 12.02.2012 - 00:06
Kategori: Eğitim

Diyanet'in öğrenci, veli ve öğretmenler için düzenleyeceği umre turu duyurusu MEB aracılığıyla okul yöneticilerine gönderildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı 23 Ocak 2012’de başlayacak yarıyıl tatilinde Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı tüm okullardaki öğrenci, veli ve öğretmenler için özel umre turu organize etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının birinci yarıyılının bitmesiyle 23 Ocak 2012’de başlayacak sömestr tatilinde MEB’e bağlı tüm okullardaki öğrenciler, velileri ve öğretmenler için özel umre turu düzenleyecek. Diyanet’in MEB aracılığıyla okul yönetimlerine gönderdiği duyuruda; Türkiye genelinde öğrencilerin bilgi, görgü ve tecrübelerinin arttırılması ve pekiştirilmesine katkıda bulunmak, mukaddes beldelerde bulunan ve İslam tarihi açısından önem arz eden mekânların da ziyaret edilmesini sağlamak amacıyla öğretmenler nezaretinde öğrenciler için özel umre turunun planlandığı belirtildi.

Duyuruda özel umre turunun 10 günlük olarak tasarlandığı belirtildi. Duyuruda okul müdürlüklerine özel umre turunun ivedi bir şekilde duyurularak, tura katılmak isteyen öğretmen, öğrenci ve velilerin isimlerinin 9 Ocak 2012 tarihine kadar Diyanet’e iletilmesi istendi. Öğrenciler için düzenlenecek umre turu, yarıyıl tatilinin başlamasının hemen ardından 24-26 Ocak 2012 tarihlerinde başlayacak, 3-5 Şubat 2012 tarihlerinde sona erecek. Diyanet’in öğrenci, öğretmen ve veliler için düzenlediği özel umre turunun ücretleri de 760 Avro ile 875 Avro arasında değişiyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları