loading
close
SON DAKİKALAR

Okulu öğrenciler soymuş

Okulu öğrenciler soymuş
Tarih: 11.02.2012 - 19:58
Kategori: Şehir

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 2 gün önce Ticaret Meslek Lisesi ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde yapılan soygunu öğrencilerin yaptığı ortaya çıktı

Gölbaşı Ticaret Meslek Lisesi ile yanında bulunan Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde okuldaki projeksiyon cihazları ve bilgisayar malzemelerinin çalındığı tespit edildi.

Hırsızlık olayını araştırmaya başlayan Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki vatandaşlarında ihbarlarını değerlendirerek sahte plakalı bir araçla hırsızlık yapıldığı bilgisine ulaştı.

Ankara’daki ikinci el eşya alım satımı yapan yerlerde de inceleme yapan polisler, Ankara Maltepe Pazarı’nda bazı kişilerin projeksiyon cihazı satmaya çalıştıklarını öğrendi.

Bunun üzerine hareket geçen polis, 5 adet projeksiyon cihazı ile 1 adet bilgisayar ekranı satmak isteyen 21 yaşındaki B.T. ile 17 yaşındaki A.Ş.’yi gözaltına aldı.

Zanlıların ifadeleri doğrultusunda 17 yaşındaki B.Ş. de yakalandı. Polis, çalınan malzemeleri boş bir binada buldu. Zanlıların, Gölbaşı’nda değişik tarihlerde 11 ayrı evden hırsızlık yaptıklarını da itiraf ettikleri öğrenildi.

Gölbaşı’nda adliyeye çıkarılan 3 zanlıdan üniversite öğrencisi B.T. tutuklanırken, lise öğrencileri A.Ş. ve B.Ş., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zanlıların yakınları adliyede gazetecilere saldırdı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları