loading
close
SON DAKİKALAR

Öldürüp soydular, evini de yaktılar

Öldürüp soydular, evini de yaktılar
Tarih: 11.02.2012 - 21:48
Kategori: Gündem

Nevşehir'in Avanos ilçesinde 61 yaşındaki Birsen Güneren'in evine giren kişiler, kadını bıçaklayarak öldürüp kolundaki bilezikleri aldıktan sonra, evi de ateşe vererekek kaçtı

Bahçelievler Mahallesi Hıdırellez meydanı 609 sokak 8 numaralı müstakil evin ikinci katına dün gece giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, iddiaya göre evde tek başına yaşayan Birsen Güneren’i karnından ayaklarından ve yüzünden bıçakladıktan sonra kolundaki bilezikleri aldı.

Şüpheliler daha sonra evi ateşe verip kaçtı. Sabah saatlerinde evden yükselen dumanı gören çevre sakinleri, polisi ve itfaiyeyi telefonla arayarak ihbarda bulundu. Eve gelen itfaiye ve polis ekipleri, Güneren’in bıçaklanmış ve yanmış cansız bedeni ile karşılaştı.

Evli olmadığı, babasından kalan yetim maaşı ile geçindiği kaydedilen kadının, geçtiğimiz günlerde bir arsa sattığı belirtildi.

Olayı, Birsen Güneren’in arsa sattığını bilen kişi yada kişilerin gerçekleştirmiş olabileceğini düşünen polis, soruşturmayı bu yönde derinleştirirken, Güneren’in cenazesi Avanos merkez cami morguna konuldu. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları