loading
close
SON DAKİKALAR

Ölüm Güzelliği

Ölüm Güzelliği
Tarih: 06.04.2012 - 10:50
Kategori: Gündem

17 yaşındaki kız giyindi, kuşandı, süslendi püslendi, gözüne kestirdiği kişiyi güzelliğiyle etkileyip kurdukları ölüm tuzağına düşürdü...

Şişli’de bir apartmanda öldürülmüş olarak bulunan Kemal Ramazan Güler’in tutuklanan katil zanlısı sevgililer Hasan İrfan Çoklu ile 17 yaşındaki sevgilisi Mürüvet N. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Vatan'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamaye göre, cinayet planlı işlendi ve şöyle gelişti: Bir markette muhasebe elemanı olarak çalışan Hasan İrfan Çoklu, bir süre önce işten çıkarıldı. Mürüvet N. ile aralarında ilişki bulunan ve evlilik hazırlığı içerisinde olan Çoklu, geçim sıkıntısı çekmeye başlayınca filmlerdeki gibi bir plan yaptı.

Plana göre, zengin bir erkek tuzağa düşürülecekti. Mürevet N. bu amaçla giyindi kuşandı ve bir güzellik salonuna gidip kendine bakım yaptırdı. Daha sonra da Mecidiyeköy’deki Profilo Alışveriş Merkezi’ne gidip, av peşine düştü. Kemal Ramazan Güler isimli bir kişiyi gözüne kestiren Mürüvet N. onunla samimiyet kurup, evine getirdi. 

Evde bekleyen sevgilisi Hasan İrfan Çoklu, gelen adamı bıçakla öldürdekten sonra, ona ait kartlardaki paraları çekti. Ölen Kemal Ramazan Güler’in o gün alışveriş merkezine gittiğini öğrenen polis, güvenlik kameralarından önce genç kadının kimliğini tespit etti, ardından hem onu hem de sevgilisini gözaltına aldı. Tutuklanan iki sevgiliden Çoklu hakkında “kasten adam öldürmek”ten ağırlaştırılmış müebbet, gasptan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Kamera yakalattı

Mürüvet N. avını tuzak kurdukları eve götürürken güvenlik kameralarınca böyle görüntülendi. Yaşı küçük olan Mürüvet N. cinayet ve gasp suçundan çocuk mahkemesinde yargılanacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları