loading
close
SON DAKİKALAR

Ömer Turan'dan Bahçeli'ye çağrı: 'Türkmen beyim Türk'e sahip çıkın'

Ömer Turan'dan Bahçeli'ye çağrı: 'Türkmen beyim Türk'e sahip çıkın'
Tarih: 21.06.2019 - 14:00
Kategori: Gündem

Tunceli Munzur Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Ali Kemal Özcan’ın açıklaması eşliğinde paylaşılan Öcalan’ın mektubuna bir tepki de hükümete yakınlığıyla bilinen yazar Ömer Turan'dan geldi. Turan, Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulunarak "Devlet Bey gereken sert açıklamayı yapacaktır" dedi. ...

İktidara yakınlığıyla tanınan gazeteci Ömer Turan, İHA ve AA tarafından, Tunceli Munzur Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Kemal Özcan’ın açıklaması eşliğinde paylaşılan Abdullah Öcalan’ın mektubunun açıklanmasına tepki gösterdi Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ömer Turan Anadolu Ajansı'na tepki göstererek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tepki göstermesi için çağrıda bulundu. 

Ömer Turan'ın 'Öcalan'ın mektubuna ilişkin paylaşımları şöyle:

"Yüzlerce Mehmetçiğimizi sehit eden, Türk tarihinin gelmiş geçmiş en büyük hainlerinden biri olan terörist başı bebek katili Abdullah Öcalan'ın Türk siyasetine yön vermeye kalkması ve açıklamalarının Devleti'nin resmi Ajansı AA tarafından verilmesi Kanıma dokunuyor.

Benim bildigim Türkmen Beyi, Milliyetçi hareketin lideri Devlet Bahçeli Bu olaya kesinlikle tepkisiz kalmaz. Devlet Bey bugün terörist başı Abdullah Öcalan'dan medet umanlara karşı gereken sert açıklamayı yapacaktır. Ben aksini düşünemiyorum bile. Türkmen Beyim Türke sahip çıkın"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları