loading
close
SON DAKİKALAR

''Önce İftira At Sonra Pişkinliğe Vur''

''Önce İftira At Sonra Pişkinliğe Vur''
Tarih: 16.05.2012 - 14:33
Kategori: Siyaset

Başbakan Erdoğan genişletilmiş il başkanları toplantısında CHP liderine sert sözlerle yüklendi...

CHP liderinin süt dağıtımıyla ilgili sözlerini hatırlatan Başbakan Erdoğan 'Belki ağır olacak ama çocukların eline taş tutuşturup polise saldırtmak, çocukların eline molotof vermek nasıl bir vicdansızlıksa sütün arkasına sığınıp iftira atmak da bu kadar ağır vicdansızlıktır.' karşılaştırmasını yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sürekli iftira attığını ileri süren Başbakan Erdoğan, 'Ben bu zatı milletimize ifşa ediyorum ama yüzde 25 de iyi bilsin. Türkiye'deki 17 süt firması ihaleye katılmış biri hariç hepsine ihale verilmiştir. Hemen yandaş kadrolaşma, ayıptır ya. İnsan biraz edep eder. İftira atmanın bir namuısu vardır ya' dedi.
İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları:

Yatırım ekonomisini biz hayata geçirdik. Eğer yatırımlar ekonomisini hayata geçirmeseydik Avrupa'daki ülkeler gibi ekonomik sıkıntıyla baş başa kalırdık.

Belediyecilik İktidarın Provasıdır


Muhalefetin de belediyeleri var. Onyıllardır idare ettikleri belediyelerde hangi eseri hangi hizmeti üretmişler; anlatsınlar. Belediyeclik iktidarın provasıdır. Bu kardeşiniz bunu yaşamış biri. Belediyecilik ru be rudur. Halk sizi belediyecilikte başarılı gördümü sizi iktidara taşır.

Mersin'e bakın, Antalya'ya bakın, Diyarbakır'a bakın. Sokaklarda akan lağımı halka reva görenler iktidara gelirlerse halkı buna mahkum edeceklerdir.

Süt konusunu işlemeye mecburum. Muhalefet bu kadar önemli bir konuyu istismar ediyor..

Anne Ve Babalara Sesleniyorum


Bizi izleyen tüm anne ve babalara sesleniyorum. Süt konusu sağlıklı nesiller için önemli bir konu. Bunun bir çok boyutu var; tarım, hayvancılık ve taşımacılık boyutu var. Süt konusu aynı zamanda Türkiye'de nasıl bir muhalefet zihniyetinin olduğunu göstermesi açısından önemlidir.

İftira Atmanın Bile Bir Namusu Vardır


İzmir Belediyesi'nin 5 gün pastorize süt dağıttığını anlattı. İzmir'in her gün değil haftada 1 gün verildiğini öğrendik. Sen çocuklarımızı zehirledin dedi. Bilimsel raporlar bunun yalan olduğunu tek bir zehirlenme vakasının olmadığını ortaya koydu. İhale yandaş kuruluşlara verildi dedi. Ben bu zatı milletimize ifşa ediyorum ama yüzde 25 de iyi bilsin. Türkiye'deki 17 süt firması ihaleye katılmış biri hariç hepsine ihale verilmiştir. Hemen yandaş kadrolaşma, ayıptır ya. İnsan biraz edep eder. İftira atmanın bir namuısu vardır ya.. İzmir Belediyesi'nin süt temin ettiği Pınar'dan da biz süt aldık. Kendi yol arkadaşlarının firması da ihaleye girmiş ve kazanmıştır.

Önce İftira At Sonra Pişkinliğe Vur


Arkasından çiftçiler gününde çıkıyor, 'Ben öyle demek istemedim, süte karşı çıkmadın daha kaliteli süt olsun diye tepki gösterdim' dedi. Bu ifadeleri kullanmakla milyonlarca çocukların zihninde tereddüt oluşturdun. Sen ortaya atacaksın pisliği biz de gelip senin pisliğini mi temizleyeceğiz. Hemen arkasından çark ediyor ama arkasında bıraktığı enkazdan haberi yok. Tarzı bu, ifitra at pişkinliğe vur. Bunu siyaset sanıyor.

Belki ağır olacak ama çocukların eline taş tutuşturup polise saldırtmak, çocukların eline molotof vermek nasıl bir vicdansızlıksa sütün arkasına sığınıp iftira atmak da bu kadar ağır vicdansızlıktır.

Hakkari'de Bir Tane Türk Bayrağı Sallayan Yoktu


CHP hayatını kaybetmiş bir bebeği aylarca istismar etti. 12 Haziran seçimleri sürecinde ben de CHP Genel Başkanı'ndan ricacı oldum ama duymadı duymazdan geldi. Eline tutuşturulan sahte belgeyle bakanıma iftira attı. Aynı tavrı sütte de gösterdi. Tutturmuş toplumsal uzlaşma ile terör çözülür diyor. Tamam da ne söyleyeceksen söyle. Ama söyleyeceği bir şey yok. Dün de söyledim Hakkari'ye gittiğinde orada bir Türk bayrağını mitinginde kullanamayacak kadar bu toplumun değerlerinden uzak birisin sen. Özel anlaşmayla sen oraya gittin yoksa miting yapamazdın. Yandaş gazete yazarının sözlerini alıp iftira atacaksın pişkince geri çekileceksin. Bu siyaset değildir.

Bu Saatten Sonra Chp'ye Siyaset Dersi Verecek Değiliz

AK Parti olarak bizim çok işimiz var, biz Türkiye'nin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz, bu saatten sonra CHP liderine siyaset dersi veremeyiz. Ak Parti siyaset akademisinin kapısı ardına kadar açık, arzu ederse kendisine tavsiye ediyorum mutlaka buradan istifade eder. Buraya gelen boş çıkmaz.

İl kongrelerimizi temmuz ortasında tamamlayıp büyük kongreye hazırlanacağız. Hem içeride hem dışarıda.. İşimiz sadece Türkiye'de değil çünkü Ak Parti artık dünya partisi. İnşallah 2014'teki yerel seçimlere çok daha gayretli gireceğiz. Bütüğn önyargıları alt üst edeceğiz.

Vatan

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları