loading
close
SON DAKİKALAR

Onur Büyüktopçu: Barmenlik, garsonluk ve tuvaletçilik yaptım

Onur Büyüktopçu: Barmenlik, garsonluk ve tuvaletçilik yaptım
Tarih: 26.02.2018 - 10:09
Kategori: Magazin

'Kiralık Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Koriş' karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran ve şimdi de “Yemekteyiz” programının sunuculuğunu üstlenen başarılı oyuncu Onur Büyüktopçu, ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın sunduğu programa konuk oldu.

Onur Büyüktopçu, gençlik yıllarında yaşadığı ailevi problemlerinden, mesleki geçmişine kadar kendisi hakkında bir çok konuda samimi itiraflarda bulundu. 4,5 yıl boyunca İngiltere’de yaşayan Onur Büyüktopçu,  bu kararında ailevi problemlerin etkili olduğunu anlattı ve “İngiltere’ye niye gittin?” sorusuna “O dönemde mutsuz olan ailemden kaçmak istedim. Yaşın getirdiği bir davranıştı. İzmir’den İstanbul’a 20 yaşımda geldim ve Mustafa Altıoklar’ın bir dizisinde oynadım. Hayatın bana hep güzellikler getireceğini düşündüm ve şımardım. 20 yaşın verdiği bir şımarıklık yaşadım. Daha sonra işsiz kaldım. Burada biriktirdiğim parayla İngiltere’ye, dil okuluna gittim” diyerek cevap verdi.

Panik atak sorunu yaşayan ve bunu destekle atlatmayı başaran ünlü oyuncu, “Anksiyete bozukluğum var, çok sıkılgan bir ruh halindeyim” dedi.

Hülya Avşar, başarılı oyuncunun,  gençlik yıllarında burun şeklinden rahatsız olup estetik ameliyat geçirmesini hatırlatınca, Büyüktopçu “Eski burnumla 5 reklam çektim, yaptırdıktan sonra o dönemde işler kesildi” dedi.

Hülya Avşar, Onur Büyüktopçu’ya, İngiltere’de para kazanmak için yaptığı işleri de sordu. “Barmenlik, garsonluk, tuvaletçilik ve 70 yaşındaki bir adama bakıcılık yaptım” diyen yetenekli oyuncu, “En çok hangi işte zorlandın?” sorusuna,  “Barmenlikte zorlandım, müşterilere sürekli yanlış içkiler hazırlıyordum” cevabını verdi.

20’li yaşlarında yaşadığı ailevi problemleri anlatan sevilen oyuncu, “Annem, çocukluğumda sorunları bana yansıtmadı. Zaman zaman çok zorlandık ama yıkılmadık” dedi ve annesinin, ailesini “Ben Çin Seddi gibiyim, çocuklarım da benim surlarım” şeklinde tanımladığını söyledi. Uzun bir süre annesi ve ablasıyla yaşayan Büyüktopçu, “İflas ettik, babamın ailesi tarafından evimizden atıldık” diyerek, yaşadığı zorlu günleri özetledi.

Kaynak : Milliyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları