loading
close
SON DAKİKALAR

Onur Şener cinayeti iddianamesi kabul edildi

Onur Şener cinayeti iddianamesi kabul edildi
Tarih: 23.11.2022 - 13:50
Kategori: Gündem

Müzisyen Onur Şener davası iddianamesinde sanıkların, "ağırlaştırılmış müebbet hapis" cezasına çarptırılmaları talep edildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki eğlence mekanında çıkan tartışmada, müzisyen Onur Şener'in, kırık cam bardakla boynundan yaralanarak öldürülmesine ilişkin 5 sanık hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 11 Kasım'da tamamlanan iddianame, Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

İddianameyi kabul eden mahkeme, üç sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, duruşma için 25 Ocak gününü belirledi.

İddianamede, birlikte hareket ettikleri ve acıma hissi duymadan bardak kırığıyla eylemi gerçekleştirdikleri belirtilen tutuklu sanıklar İlker K, Ali G, Semih S. ile tutuksuz sanıklar Jale E. ve Gözde G. "canavarca hisle kasten öldürmek" ile suçlandı.

Sanıkların, "ağırlaştırılmış müebbet hapis" cezasına çarptırılmaları talep edildi.

Ne olmuştu?

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, eğlence mekanında sahne alan Onur Şener'in, karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerini getirmediği için öldürüldüğü iddia edilen, Ali G. Semih S. ve İlker K. "kasten öldürme" suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklanmıştı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları