loading
close
SON DAKİKALAR

Opr. Dr. Bülent Kerimoğlu, Başkan Adaylığını Açıkladı

Opr. Dr. Bülent Kerimoğlu, Başkan Adaylığını Açıkladı
Tarih: 05.05.2012 - 17:37
Kategori: Özel Haberler

Opr. Dr. Bülent Kerimoğlu CHP İstanbul İl Merkezi’nde Düzenlediği Toplantıyla Adaylığını Açıkladı...

Opr. Dr. Bülent Kerimoğlu CHP İstanbul İl Merkezi’nde Düzenlediği Toplantıyla Adaylığını Açıkladı...

Opr. Dr. Bülent Kerimoğlu, CHP İstanbul İl Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında, 13 Mayıs’ta yapılacak olan CHP İstanbul İl Kongresi için adaylığını açıkladı.

Çok zahmetli bir yoldan geçerek adaylığını açıkladığını ifade eden Kerimoğlu; “Yaklaşık 30 ilçeyi ziyaret ederek kongreye hazırlandım. Hemen hemen her delegenin elini sıkarak, düşüncelerimi, görüşlerimi, delegasyonun önerisini, hatta eleştirilerini dinledim. Bugün de sizlerin karşısında İstanbul’a aday olarak çıkıyorum” diye konuştu. Bu yarışta diğer adayların da değerli ve önemli olduğunu dile getiren Kerimoğlu, şöyle devam etti:

“CHP’de görev yapan herkesin emeği bizim için değerlidir. Fakat biz CHP’yi özellikle bundan sonra iktidar yapmak için, sahip olduğumuz belediye sayısını inşallah 2014 yerel seçimlerinde 20-25’e çıkarmak için ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni almak için adayız. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

20 yıldır İstanbul’u talan eden harami anlayışından İstanbul’u kurtarmak için aday olduğunu kaydeden Kerimoğlu,”1 Mayıs’ta alanlarda olduğu gibi AKP karşıtı emek ve halk cephesini örgütlemek, CHP’yi İstanbul’da yeniden umut haline getirmek için İl Başkanlığı’na adayım” diye konuştu. 
 
Bülent Kerimoğlu, İl Başkanı seçilmesi durumunda, İstanbul’daki ilçe belediye sayısını artırmak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmak ve CHP’nin İstanbul’daki üye sayısını en kısa sürede 500 bine çıkarmak istediklerini vurguladı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları