loading
close
SON DAKİKALAR

Orduspor Gustavo için kenetlendi

Orduspor Gustavo için kenetlendi
Tarih: 11.02.2012 - 21:10
Kategori: Spor

Orduspor, Portekiz Milli Takım oyuncusu Carlos Martins'in kanser olar 3 yaşındaki oğluna ilik bulunması için tüm takım olarak kan verdi

Orduspor’un Portekizli savunma oyuncusu Miguel Garcia, Portekiz Milli Takımı oyuncusu arkadaşı Carlos Martins’in kanser olan 3 yaşındaki oğluna ilik bulmak için takımda kampanya başlattı. 3 yaşındaki oğlu Gustova’ya ilik bulmak için bütün takım seferber oldu.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ve futbolcular ilik için bugün Durugöl’deki Orduspor Tesislerinde hazır bulunan hemşirelere kan verip kampanyanın startını verdi.

İstanbul Üniversitesi Kemik İliği Bankası’na gidecek olan kan örnekleri burada uygun donürün bulunması halinde başka yaşamlarda kurtarabilecek. 

Kampanyaya arkadaşları tarafından verilen desteği görünce çok duygulandığını söyleyen Miguel Garcia, "Kampanyaya bütün takım arkadaşlarımın katılmasından dolayı çok mutlu oldum. Burada sadece 3 yaşında bir çocuğun hayatını kurtarmak için mücadele etmiyoruz. Takım arkadaşlarım aynı zaman da insanlık adına da büyük bir davranış örneği gösterdi" dedi.

Orduspor oyuncusu Abdulkadir Kayalı ise, "Böyle bir durum herkesin başına gelebilir. Burada önemli olan insanın ayrım yapmadan, elinden ne geliyorsa onu yapmasıdır. Bizde elimizden geleni takım olarak yapıyoruz. İnşallah minik Gustova’yı kurtarırız" diye konuştu.

Kan vererek kampanyaya destek olan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de, insanlık adına böyle bir kampanya başlatılmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Minik Gustova’yı kurtaracak uygun donürün içimizden birinde çıkmasından çok memnun olurum. İnşallah Gustova’yı kurtarırız. Türkiye’de takımımızın kampanyası örnek olurda, uygun ilik bekleyen çocuklar kurtulur" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları