loading
close
SON DAKİKALAR

Ortaköy Meydanı Büyüyor

Ortaköy Meydanı Büyüyor
Tarih: 12.02.2012 - 00:28
Kategori: Yerel

Ortaköy Mahallesi’nde devam eden meydan düzenleme çalışmalarını inceleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Mahallelerimiz modern bir kent vizyonuna kavuşuyor” dedi.

Silivri Belediyesi Başkanı Özcan Işıklar’ın 2011 yatırım yılında başlattığı ve bu yılda devam edecek olan Prestijli yol ve meydan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ortaköy Mahallesi’nde devam eden meydan düzenleme çalışmaları kapsamında, kooperatif binası, muhtarlık binası, samanlık olarak kullanılan bir ahır ve iki katlı yığma bir binanın yıkımı gerçekleştirilerek 5 dönümlük bir alan meydana kazandırıldı. 

Işıklar çalışmaları inceledi

“Ortaköy’e girdiğinizde geniş bir kent kimliği ve ticari bir doku ile karşılaşacaksınız” diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Işıklar; “Çarşı meydan düzenlemesini kamulaştırarak yapıyoruz. 
Kooperatif binasını ve muhtarlık binasını yıktık. Son olarak atıl durumda bulunan iki binanın daha yıkımını gerçekleştirdik. Cami ve havuzun çevresindeki düzenlemeler ile birlikte toplamda 10 dönüme yakın bir alanı meydanı dönüştürüyoruz. Tüm mahallelerimizde hedeflediğimiz gibi Ortaköy’de de ticari bir hareket başlatacağız” şeklinde konuştu. 



Çalışmalar Şubat ayı başında tamamlanacak

Ortaköy Mahallesi’nin meydan, cadde ve sokaklarında kullanılan granit taş, meydan düzenleme çalışmalarının devamında da kullanılacak. Ortaköy’ü çağdaş ve modern bir geleceğe taşımak için başlatılan çalışmalar, hava şartları engel teşkil etmezse Şubat Ayı başında tamamlanacak. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları