loading
close
SON DAKİKALAR

Ortaköy’de çalışmalar sona yaklaştı

Ortaköy’de çalışmalar sona yaklaştı
Tarih: 11.02.2012 - 19:27
Kategori: Yerel

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın mahallelerde eş zamanlı olarak başlattığı yol ve meydan düzenleme çalışmaları Ortaköy’de sona yaklaştı.

Silivri Belediyesi 2011 yatırım programı kapsamında Ortaköy Mahallesi’nde devam eden yol ve meydan düzenlemeleri bir hafta içinde tamamlanacak. Ortaköy Mahallesi’nde Hürriyet Caddesi ile bağlantılı sokaklarda gerçekleştirilen yol ve meydan düzenleme çalışmaları, bölgeye modern ve çağdaş bir kent görünümü kazandırdı. 



Tüm mahallelerde olduğu gibi tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yollarının arttırıldığı Ortaköy Mahallesi’nde, cadde ve sokaklar granit taş ile kaplandı. Yağmur suyu hattı çalışmalarının da yapıldığı Ortaköy Mahallesi’nin girişine, mineral yüzeyli beton parke taşı ile çift taraflı kaldırım çalışması ve asfalt çalışması yapıldı. 



Atatürk anıtı yenileniyor

Ortaköy Mahallesi meydan düzenlemeleri kapsamında, Atatürk Anıtı ve çevresinde de yenileme çalışmaları başlatıldı. Mahallede Ortaköylülere yakışır, modern bir anıt yapılacağını belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Son kalan çalışmalar, çevre ve peyzaj düzenlemeleri ile birlikte çalışmalarımız en geç bir hafta içerisinde tamamlanacak” dedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları