loading
close
SON DAKİKALAR

Ostim, Ankara 10.Ağır Ceza Mahkemesinde

Ostim, Ankara 10.Ağır Ceza Mahkemesinde
Tarih: 13.02.2012 - 09:24
Kategori: Gündem

Ostim Ve İvedik Patlamalarının 2.Duruşmasına Davetimizdir…!

Ostim Ve İvedik Patlamalarında Hayatını Kaybedenlerin Yakınları kamuoyunu Ostim Ve İvedik Patlamalarının 2.Duruşmasına Davet ediyor. Basına yaptıkları duyuru;

"1.Duruşmada herkesin birbirini sorumlu tutmasını, ne gaz şirketlerinde ne patlama yaşanan işyerlerinde ‘denetim görevi’ olan kurumlar tarafından hiçbir denetim faaliyetinin olmamasını dinledik. Esef, acı, elem, keder duyduk.

Bu kadar acı bir olayı yaşamış kişilerin en son duymak isteyeceği şey, içi boş vaatlerdir. Bizler, Ostim’ de canlarını, sevdiklerini kaybetmiş kişiler olarak, başka canların yanmamasını, başka annelerin ve babaların ağlamamasını istiyoruz. 

Ostim’ de yakınlarını kaybetmiş ve yaralanmış aileler, bir araya gelerek, bu memleketin geleceği için, iş güvenliği için, sağlıklı yaşam koşulları için, kanun dışı çalışma koşullarını sona erdirmek için davalarımızın takipçisi olacağız.

Ostim patlamalarında sorumluluğu olanların ortaya çıkarılmasını önemli ve de bizim payımıza düşen insani bir görev olduğunu düşünüyoruz. Memleketimiz insanının bütün bu sorumsuzluğa ve sonuçlarına layık olmadığına inanıyoruz. 

Adalet için mücadelemizde, basının ve kamuoyunun desteğini yanımızda görmek; davamızın, bu ülkede yaşayan herkesin davası olduğunu haykırmak istiyoruz! Bizler “Bir Daha Ostimler Olmasın” demiştik. 
 
Bu acıların bir daha yaşanmaması ve yeni canların yanmaması için davalarımızın takipçisi olacağımızı, siz sayın basın mensupları aracılığıyla kamuoyuna bir kere daha duyuruyoruz.
  
Bugün Ankara 10.Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek olan davamızın 2.duruşmasına davet ediyoruz. Duruşma öncesi Saat: 09.30da Adliye önünde yapacağımız açıklamaya alaka göstereceğinizi umut ediyor, katılımınızı bekliyoruz."

Ostim Ve İvedik Patlamalarında Hayatını Kaybedenlerin Yakınları.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları