loading
close
SON DAKİKALAR

Otelde tekme tokat kavga!

Otelde tekme tokat kavga!
Tarih: 11.02.2012 - 23:22
Kategori: Magazin

Deniz Seki'nin konserlerinde orkestra şefliğini yapan Murat Yeter ile menajerliğini yapan kardeşi Serdar Seki tekme tokat kavga etti

Murat Yeter ve Serdar Seki arasındaki ilk kavga bundan dört ay önce yaşandı. İkili bir konuda sözlü olarak tartıştı. Murat Yeter’in yakın çevresinin anlattığına göre, 20 yıldır birlikte çalıştığı sanatçının kardeşiyle kavga etmemek için tartışmayı alttan aldı. 

Bunun üzerine Serdar Seki “Karı gibisin” şeklinde mesaj gönderdi. Bu süre içinde bir daha görüşmeyen ikili, Kurban Bayramı’nın üçüncü günü Deniz Seki’nin Kuşadası’ndaki konserinde bir araya geldi.
Anlatılanlara göre, konser sonrası kuliste yeniden başlayan tartışma üzerine Yeter, Deniz Seki’nin kardeşini kulisteki koltuğa yatırıp dövdü. Olayı duyan Deniz Seki, “Sen kardeşimin ağzını burnunu nasıl bu hale getirirsin” diye mesaj attı. Böylece Deniz Seki ile 20 yıllık müzisyen dostu Murat Yeter’in yolları ayrıldı.

Deniz Seki’nin kardeşi Serdar Seki ise konuyla ilgili olarak “Murat’ın süre gelen alkol sorunu vardı. Bunu uzun zamandır sineye çekiyorduk. İpleri koparmaya karar verdim. Daha sonra Kuşadası’nda konser sonrası kulise alkollü olarak gelerek beni öpüp özür dilemek istedi. Tam bu sırada bana yumruk attı. Ben de karşılık verdim. O değil ben dövdüm” diye konuştu. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları