loading
close
SON DAKİKALAR

Otoda Bahar Kampanyaları Başladı

Otoda Bahar Kampanyaları Başladı
Tarih: 22.03.2012 - 13:52
Kategori: Ekonomi

Otoda kurlardaki gevşeme ve faizlerin düşmesiyle indirim ve sıfır faiz kampanyaları öne çıktı...

Havaların ısınmasıyla birlikte showroom’lardaki ziyaretçi trafiği artıyor. Kötü geçen hava şartları nedeniyle geçen ayı 41 bin adet satışla kapatan otomobil ve hafif ticari pazarının martta 60 binlere ulaşması bekleniyor. Ayrıca kurlardaki gevşeme ve faizlerin düşmesiyle indirim ve sıfır faiz kampanyaları öne çıktı. Piyasada modeline göre yüzde 5’e varan indirimlerle birlikte 24 bin TL’ye 24 ay sıfır faiz uygulamaları göze çarpıyor. Özellikle küçük sınıf araçlarda ayda 230 TL’ye düşen taksitlerle Toyota Yaris veya 240 TL’ye Opel Corsa gibi araçlar satılmaya başlandı. Satışlardaki hareketliliğin yılın ikinci yarısında daha da artması bekleniyor.

En ekonomik MiTo sıfır faizle!

Tofaş çatısı altındaki Alfa Romeo Türkiye, lüks küçük sınıftaki temsilcisi MiTo’dan kompakt sınıfta kendini hızla kanıtlayan Giulietta modeline kadar tüm ürün yelpazesi için geçerli olan ve Koç Fiat Kredi desteğiyle hayata geçen mart ayı kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında tüm Alfa Romeo modellerine yönelik olarak, 20 bin TL için 24 ay vade ve yüzde ‘0’ faiz oranıyla Alfa Romeo Finans’tan 834 TL’lik uygun taksitlerle kredi kullanma imkânı sunuluyor. Bununla birlikte mart ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulan MiTo’nun 95 HP dizel motorlu versiyonu da benzer avantajlı koşullarla satılmakta. Bu modelin anahtar teslim satış fiyatı 20 bin eurodan başlıyor. Sadece ‘City’ donanım paketiyle sunulan MiTo 1.3 lt dizel, 7 hava yastığı, Alfa Romeo DNA, Start&Stop, Elektronik Kilitli Diferansiyel (Electronic Q2) ve Hill Holder destekli Araç Denge Kontrol Sistemi, direksiyondan kumandalı MP3 çalarlı müzik sistemi, 16 inç alaşım jantlar gibi donanımlara sahip.

Chevrolet Cruze’da 5 bin TL indirim 

Chevrolet’nin popüler orta sınıf otomobili Cruze, mart ayı boyunca 5 bin TL indirim ve 500 TL’den başlayan aylık taksit fırsatlarıyla satılıyor. 31 Mart’a kadar sürecek kampanyada, benzinli ve dizel motor seçeneklerine sahip Cruze’un satış fiyatı 35.1 bin TL’den başlıyor. 5 bin TL indirime ek olarak ayda 500 TL’den taksitlerle satılan Cruze, Sedan ve HB kasa tiplerinin yanı sıra benzinli ve dizel motor seçenekleriyle sunuluyor. Geniş güvenlik donanımlarıyla dikkat çeken ve Euro NCAP’den 5 yıldız alan Cruze’da 8 hava yastığı, Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), ABS ve EBD standart sunuluyor.

Borusan’dan güvenli ikinci el 

Borusan Oto şubeleri her marka ikinci el araca finansman ve satış imkânı sağlıyor. Otomobil ve motosikletlerin çok detaylı incelendiğini kaydeden yetkililer 5 yaşını ve 120 bin km’yi geçmemiş BMW Premium Selection araçların yoğun ilgi gördüğünü belirttiler.

Citroen’de faiz sıfırlandı vade uzadı 

Fransız marka Citroen mart ayına 24 ay sıfır faizle verdiği 24 bin TL’lik kredi seçeneğiyle damga vuruyor. Markanın showroom trafiği ikiye katlanmış durumda.

Citroen, mart ayında tüm binek modellerinde 24 aya kadar olan vadelerde yüzde “0” faiz ve indirim ayrıcalıkları sunuyor. Mart ayına özel kampanyada, Citroen’in lokomotif modelleri olan C4 ve C5’te 1000 TL’ye varan indirimler uygulanırken, 24 bin TL’ye 24 ay için yüzde ‘0’ faiz imkânı tanınıyor. Geniş iç mekânıyla 7 kişiye kadar oturma imkânı sunan, yüksek donanım özellikleriyle fark yaratan C4 Picasso’daysa 5 TL’ye varan indirim mevcut. Bu modelde, 18 bin TL kredi için 18 ay vede ve yüzde ‘0’ faiz avantajı da var.

Bu modellerin dışında kalan diğer tüm Citroen binek modellerinde, yani C1, C3, C3 Picasso, DS3 ve DS4’te uygun ödeme koşulları göze çarpıyor. Nitekim 18 bin TL kredi için, 18 aylık vadede yüzde ‘0’ faiz avantajı sunulmakta.

Binek araçların yanı sıra ticari araçlarıyla da yoğun ilgi gören ve bu sınıftaki araçlarını da ihmal etmeyen Citroen, popüler modeli Nemo için yüzde ‘0’ faiz seçeneği de olan imkânlar sunuyor. Bu çerçevede Nemo’yu 15 bin TL için 15 ay vadede yüzde “0” faizli krediyle satın almak mümkün. Ayrıca Nemo’da 4 bin TL’ye varan fiyat avantajı da mevcut. Berlingo Combi modelindeyse 5 bin TL’ye varan indirimin yanında 15 bin TL için 15 ay ve yüzde ‘0’ faiz avantajı da var.

Benzinli fiyatına dizel

Bravo F iat, orta sınıf hatchback otomobili Fiat Bravo için bir kampanya başlattı. Geçtiğimiz yıl Linea için başlatılan ve büyük ilgi gören kampanyanın bir benzerini bu kez Bravo için düzenleyen Fiat, müşterilerine avantajlı satın alma koşulları sunmayı hedefliyor. ‘Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Bravo’ kampanyası çerçevesinde ‘Active Plus’, ‘Dynamic Plus’ ve ‘Sports Style’ donanımlı Bravo’nun 1.6 lt 105 HP ve 120 HP’lik dizel motorlu versiyonları, 1.4 lt benzinli motora sahip versiyonlarıyla aynı fiyata satılıyor. Kampanya kapsamında Bravo’nun ‘Active Plus’ donanımlı 105 HP’lik 1.6 lt dizel motor seçeneği 42 bin 920 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. Bravo’nun ‘Dynamic Plus’ donanımlı 105 HP’lik dizel seçeneği 45 bin 820 TL’den, ‘Sports Style’ donanımlı 120 HP’lik 1.6 lt dizel versiyonuysa 51 bin 180 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip. Bununla birlikte Fiat, hafif ticari araçlarında da 20 bin TL için 2 yıl vadeli, yüzde ‘0’ faizli ödeme seçenekleri sunuyor.

Hyundai Finans’tan Mart fırsatları 

Hyundai, Hyundai Finans aracılığıyla mart ayında farklı fırsatlar sunuyor. Örneğin 14 Mart Dünya Tıp Bayramı’na özel olarak, 31 Mart’a kadar doktorlara avantajlı fiyatlarla Hyundai sahibi olma imkânı sağlanıyor. Doktorlara özel mart ayı avantajları özellikle i20, Elantra ve ix35 modelleri için geçerli. Bu modellerde 4300 TL’ye varan fiyat avantajları bulunuyor. Bununla birlikte ödeme koşullarında da avantajlı koşullar sunulmakta. Hyundai, doktorlarların yanı sıra mart ayı boyunca Dünya Kadınlar Günü’ne özel tüm kadınlara da farklı fırsatlar sunuyor. Bu özel satış kampanyasında 31 Mart’a kadar Accent Blue, Elantra, i20 ve ix35 modellerinde tüm kadın müşterilerine dosya masrafsız kredi imkânı mevcut.

Ford’dan peşin verene indirim 

Ford, mart ayında da müşterilerine cazip kampanyalar sunuyor. Ford sahibi olmak isteyenler ‘0’ faiz ve 20 ay vadeli 24 bin TL’lik cazip kredi olanağından ya da peşin alımlarda yüzde 10’a varan indirimlerden yararlanabiliyor. Tüm binek modellerinde ‘0’ faizli kredi kullandıran Ford, peşin alımlarda da faklı alternatifler sunuyor. Bu kapsamda Fiesta’yı yüzde 10’luk peşin alım indirimiyle, 29 bin 900 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatlarla satın almak mümkün. Yeni Ford Focus ise peşin almayı tercih edenler için yüzde 5’lik indirimle, 43 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Halen Focus sahibi olan ve aracını yeni Focus’la değiştirmek isteyenlere özel hazırlanan, 30 Nisan’da sona erecek ‘Sadık Ford Focus’ kampanyasındaysa yeni modelde anahtar teslim fiyatı üzerinden 1500 TL ilave indirim fırsatı sunuluyor. Ford’un ‘0’ faizli 20 ay vadeli 24 bin TL’lik kredi fırsatı, hafif ticari araçlarda da sürüyor.

Yeni Volvo V40 geliyor 

Volvo’nun yeni aracı V40 yılın ikinci yarısında Türkiye’ye gelecek. Kompakt gövdede sunulan ve büyük Volvo’lardan alınan özellikleriyle premium HB sınıfındaki araçtan yılda 90 bin adet satış hedefleniyor. Araçta 1.6 lt dizel otomatik versiyon da bulunacak.

Kia’dan avantajlı cee’d fiyatları 

Güney Koreli marka Kia iddialı modeli cee’d için kampanya başlattı. Araca yaklaşık 2500 TL’lik indirim uygulanıyor.

Kia, cazip peşin alım indirimleri ve uygun taksit seçenekleri sunduğu satış kampanyasını mart ayında da sürdürüyor. Kampanya kapsamında Kia, orta sınıftaki cee’d modelinin 1.6 lt dizel motorlu versiyonunu 2500 TL indirimle 38 bin 900 TL’lik fiyatla satıyor. Ayrıca Kia cee’d ürün yelpazesinde 3800 TL’ye varan indirimler uygulanıyor. 5 kapılı HB, 3 kapılı pro-cee’d ve stationwagon olmak üzere üç farklı gövde tipiyle satışa sunulan cee’d ailesi, ülkemizde 1.6 lt 90 HP, 115 HP ve 128 HP olmak üzere üç farklı güçte dizel motor seçeneğiyle satılmakta. EuroNCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız alan cee’d, ön+yan +perde hava yastıkları, EBD+ABS, VSM (ESP’li Araç Denge Yönetim Sistemi), HAC (Yokuşta Kalkış Desteği), TCS (Patinaj Önleme Sistemi) gibi standart ve isteğe bağlı donanımları sunabiliyor. Kia’nın diğer modellerinde de değişik miktarlarda indirimler sunulmakta.

Dacia’da dosya masrafı yok! 

Dacia, mart ayında tüm modelleri için ‘Dosya Masrafı Yok’ ve ‘Şimdi Al Yazın Öde’ kampanyası düzenliyor. Kampanya ile mart boyunca Duster 32 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılırken, Sandero 22 bin 550 TL’den, Sandero Stepway ise 27 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuluyor. Ekonomik SUV sloganıyla ünlenen Duster’dan bu yıl 10 bin satış hedefleniyor.

239 TL’den başlayan taksitlerle Opel 

Opel, baharın gelmesiyle birlikte kampanyalara hız verdi. Özellikle küçük ve orta sınıf otomobillerde ekonomik aylık taksitlerle alım fırsatları başladı Opel Türkiye’nin mart ayı kampanyasında indirimler ve uygun taksitler dikkat çekiyor.

Mart kampanyasıyla 1.2 lt benzinli motor ve Easytronic şanzımana sahip Corsa’ya 32 bin 100 TL, ‘Color Edition’ donanımlı 1.4 lt motorlu Corsa’ya ise 4500 TL indirimle 36 bin 191 TL’ye sahip olmak mümkün. Aynı şekilde Corsa’nın 1.3 lt dizel (75 HP) motorlu Essentia donanımlı versiyonu 37 bin 133 TL’den, 1.3 lt (95 HP) dizel motor, start&stop özellikli ve Enjoy donanım paketine sahip versiyonuysa 40 bin 798 TL’lik fiyatla satılıyor.

Astra’larda da 8450 TL’ye varan indirimler uygulanıyor. Astra HB’nin 1.3 lt (95 HP) Edition donanımlı versiyonu 47 bin 976 TL, ‘Enjoy Plus’ paketli 1.4 lt 140 HP motorlu ve Active Select şanzımanlı versiyonu 49 bin 600 TL ve Sport donanımlı 1.6 lt (180 HP) Active Select şanzımanlısı da 54 bin 276 TL’den satılıyor. Sport donanımlı Astra Sport Tourer 1.6 lt (115 HP) benzinli motorla 49 bin 856 TL, 1.4 lt (140 HP) benzinli motorla 52 bin 255 TL, 1.6 lt (180 HP) benzinli motor ve Active Select şanzımanla 57 bin 653 TL’den satılıyor. Aynı modelin Cosmo donanım paketine sahip 1.6 lt (115 HP) motorlusu 54 bin 377 TL, 1.4 lt 140 HP motora sahip versiyonu 56 bin 776 TL, 1.6 lt (180 HP) Active Select şanzımanlısı da 62 bin 173 TL’lik etiketle müşterilere sunuluyor. 1.4 lt (140 HP) motorlu Astra GTC 62 bin 722 TL, 1.6 lt (180 HP) versiyonuysa 65 bin 988 TL’ye satılıyor.

Astra Classic modelleriyse, 34 bin 996 TL’den başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor.

‘Sınıfındaki en tasarruflu benzinli’ sloganıyla satışına başlanan 1.4 lt 140 HP motorlu Insignia, ‘Edition Elegance’ donanım paketiyle 61 bin 153 TL’lik fiyatla dikkati çekerken, 2.0 lt (130 HP) dizel motorlu ve Active Select şanzımanlı Insignia 89 bin 452 TL’den satılıyor. Cosmo donanımlı 1.6 lt 180 HP’lik benzinli motora sahip Insignia’nın fiyatı 72 bin 332 TL’ken, 2.0 lt 160 HP dizel motorlu, Active Select şanzımanlı versiyonunun fiyatı 104 bin 962 TL. Insignia Sports Tourer ise ‘Cosmo’ donanım paketi, 2.0 lt 160 HP dizel motor ve Active Select şanzımanla 109 bin 64 TL’den satılmakta.

Mart ayında, kampanyalı fiyatlara ek olarak Opel Finans Sistemi sayesinde 60 aya kadar olan vadelerde yüzde 1.09’luk faiz oranıyla kredili ödeme imkânları da mevcut.

C ve E’ye özel kredi 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, C-Serisi’ne özel 50 bin TL kredi için hazırladığı özel ödeme koşulları sayesinde bu modele erişimi kolaylaştırdı. Bu kapsamda 50 bin TL için yüzde “0” faizli kampanya ile 12 ay boyunca aylık 4167 TL taksitle yeni bir C-Serisi satın alınabiliyor. Aynı şekilde E-Serisi’ne özel euro bazında yüzde 0.39 faiz oranı ve 898 eurodan başlayan aylık ödemelerle bir kredi kampanyası da mevcut. Bu kampanya dahilinde, TL bazında ise ödeme tercih edildiğinde, yüzde 0.99 faiz oranıyla kişisel müşteriler 2744 TL’den başlayan aylık ödemelerle Mercedes E-Serisi satın alabiliyorlar. Bu arada Mercedes-Benz Finansal Hizmeter, minik Smart için de yüzde 0.99 faiz oranı ve 48 aya varan vade seçeneğiyle özel bir kampanyaya ay sonuna kadar yer verecek.

Renault’da faizler indi 

Renault, mart ayında tüm binek modellerinin yanı sıra Kangoo Multix’te geçerli farklı ödeme planları sunuyor. 48 bin TL için 48 ay vadede yüzde 0.79 sabit faiz oranı uygulanırken, Renault’da ayrıca 18 bin TL için 18 ay vadede yüzde ‘0’ faiz fırsatı da bulunuyor. Clio Grand Tour 31 bin 900 TL’den başlıyor.

Peugeot modellerinde de avantaj var 

Mart ayına iddialı giren marka özellikle peşin indirimler ile dikkat çekiyor Peugeot, mart ayında 308, 3008, 5008 ve hafif ticari araç modelleri Partner Tepee ile Bipper Tepee’de “0” faizli kredi imkânları ve peşin alım indirimleriyle dikkat çekiyor. Makyajlanan 308’de 20 bin TL için 12 ay vadede ‘0’ faiz uygulanırken, 1500 TL’lik peşin alım indirimi de sunuluyor. 12 ay sıfır faizli kredi tutarı 3008 ve 5008 modellerinde 25 bin TL’ye çıkarken, peşin alım indirimi bu modellerde 2 500 TL olarak belirlenmiş. Bu üç model de, dizel motor seçeneklerinde sahip oldukları ‘Stop&Start’ teknolojileriyle yakıt ekonomisi sunuyor. Ayrıca 5008’de ‘Video Paketi’ hediyesi devam ediyor.

Markanın hafif ticari araç sınıfındaki oyuncuları Partner Tepee ve Bipper Tepee için de önemli kredi avantajları ve peşin alım indirimleri var. Partner Tepee’de 20 bin TL için 20 ay vadede ‘0’ faiz imkânı sağlanırken, Bipper Tepee müşterileri 18 bin TL’yi 18 ay vadede yüzde ‘0’ faizle geri ödeme imkânından faydalanabiliyorlar. Kredi kullanmak isteyemeyen müşterilerse Partner Tepee ve Bipper Tepee için 1500 TL’ye varan peşin alım indirimlerinden yararlanıyor.

Eskilere servis avantajı 

Škoda, düzenli olarak gerçekleştirdiği servis kampanyalarında eski dostlarını da unutmadığını gösteriyor. Trafiğe çıkışı 31.12.2007 ve öncesi olan Škoda sahipleri için kampanya fırsatı sunuluyor. Nisan sonuna kadarki kampanya kapsamında ‘Sabit Fiyatlı Bakım’ veya yüzde 30 indirim yapılacak.

Toyota’da taksit 230 TL’ye indi 

Toyota fırsatları mart ayı boyunca devam ediyor. Bu kapsamda Avensis 1.8 lt CVT modeli mart ayı boyunca 5200 TL indirim ve aylık 975 TL’lik taksitlerle satılıyor. Aynı şekilde Yaris 230 TL, Auris 275 TL ve Corolla 350 TL’den başlayan taksitlerle yeni sahiplerini bekliyor.

Toyota Avensis’in CVT teknolojili otomatik şanzıman ve 1.8 lt benzinli motorla donatılmış versiyonu, mart ayı kampanyasında 5200 TL indirimle 67 bin 400 TL’den satışa sunuluyor. Kampanya dahilinde Toyota Finans Sistemi’nin kişiye özel, esnek ve uygun taksit seçenekleriyle Avensis’e 975 TL’den başlayan aylık taksitlerle sahip olunabiliyor. Bununla birlikte benzer imkanlar diğer modellerde de var. Yaris 230 TL, Auris 275 TL, Corolla 350 TL, RAV4 1575 TL ve Hilux ise 525 TL’lik aylık taksitlerle kampanyadaki yerlerini alıyor. İsteyen 4 ay erteleyecek Mart kampanyasında Toyota satın almak isteyenlere, yüzde 1.10’dan başlayan faiz oranlarıyla 60 aya varan vade, ilk dört ay taksit erteleme, balon ödeme ve vadeli takas gibi birçok avantaj sunuluyor. İkinci el aracını satmak ve yeni bir Avensis almak isteyenlere, eski araçlarına uygun fiyatı bulabilmek için üç ay ek süre sağlayan “vadeli takas” hizmeti de devam ediyor.

Nissan fırsatları tam gaz sürüyor 

Nissan, mart ayında da fırsatlar sunmaya devam ediyor. Nissan’ın mart ayı kampanyası kapsamında Qashqai, Juke, Micra ve Note modellerinde ödeme kolaylıkları sağlanıyor. Mart ayında Micra ve Note modellerinde 10 bin TL için 12 ay vadede yüzde ‘0’ faizli kredi imkânı sunulurken, Juke, Qashqai ve Qashqai + 2 modellerinde de 13 bin TL için 13 ay vadede yüzde ‘0’ faizli kredi kullandırılabiliyor. Kampanya kapsamındaki modellerden Micra, 30 bin 764 TL, Note 35 bin 520 TL, Juke 43 bin 362 TL, Qashqai 51 bin 341 TL, otomatik vitesli Qashqai 61 bin 469 TL, Qashqai+2 ise 65 bin 269 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatlarına sahip.

Fabia 29 bin TL’den başlıyor 

Skoda, en çok satan modelleri arasında yer alan Fabia için farklı kredi kampanyaları başlattı. Mart ayı boyunca sürecek kampanya, VDF - Skoda Finans işbirliğiyle düzenleniyor. Tüm Skoda yetkili satıcılarında geçerli kredi kampanyasında, Fabia sahibi olmak isteyenler Skoda Finans’tan yüzde 0.99 faiz oranıyla kredi kullanabiliyor.

Müşteriler, Fabia’nın arzu ettikleri modeline 29 bin TL’den başlayan kampanyalı fiyattan sahip olacak ve bu kampanyalı fiyat üzerinden yüzde 0.99 faiz oranlı kredi fırsatından yararlanabilecek. Skoda müşterileri, araç bedelinin yüzde 90’ına kadar kredi kullanabilirken, kredilerinin geri ödemesinde 60 aya kadar varan uzun vade seçeneklerinden de yararlanabiliyor. Bununla birlikte Skoda, Fabia sahibi olmak isteyenler için bir başka fırsat daha sunuyor. Skoda’nın ‘Çift Sigorta Paketi’ uygulamasından yararlanmak isteyen Fabia müşterileri, 60 aya varan uzun vade seçeneklerinde kullanacakları kredi için yüzde 0.94 faiz oranı fırsatından yararlanabilecekler.

Ayda 299 TL’ye Ibiza 

Seat, Ibiza kampanyasında 1500 TL’ye kadar indirim ve ayda 299 TL ödemeli kredi sunuyor. Bu seçenek, 15.7 bin TL ve 36 ay vadeli balon ödemeli krediler için geçerli. Ibiza’larda 1.4 lt 85 HP, 1.2 lt TSI 105 HP (Manuel/DSG), 1.4 lt TSI 150 HP (DSG) benzinlinin yanı sıra 1.2 lt TDI (75 HP) ve 1.6 lt TDI (90 HP) dizeller yer alıyor.

DOD 2’nci elde 10 yaşa çıktı

ikinci ele kredi Volkswagen Doğuş Finans (vdf) çatısı altında hizmet veren DOD Finans, DOD bünyesindeki 10 yaşa kadar olan tüm marka araçlara kredi imkânı sağlıyor. DOD Finans ile tüketiciler 06- 48 ay vade seçenekleriyle 1,29 faiz oranından kredi kullanabiliyor. DOD müşterileri araç kredisinin yanı sıra vdf’nin sigorta ürünlerinden de faydalanabiliyorlar ve dilerlerse araç kredilerine DOD markasına özel ayrıcalıklı hizmetlerin sunulduğu DOD Kasko’yu da ekleyebiliyorlar. Bu sayede hem araç kredisini hem de markasına özel kaskosunu tek ödeme planında tek noktadan kolaylıkla ödeme rahatlığını yaşıyorlar. Kredi ve kaskosunu tek ödeme planında birleştirenler ayrıca yüzde 1,26 gibi avantajlı faiz oranlarından da yararlanıyor. DOD müşterileri dilerlerse ikinci el araç kredilerini vdf Sigorta tarafından sunulan kredi koruma sigortası FullKoruma ve FullDestek ürünleri ile birlikte tek ödeme planı altından kredilendirerek ödeyebiliyorlar.

Peugeot’dan yeni modeller geldi 

Peugeot, Partner Tepee ailesini rekabetçi versiyonlarla genişletmeye devam ediyor. Hafif ticari araç segmentinin en önemli oyuncularından biri olan Partner Tepee, artık binek versiyonu ile de tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Premium donanım paketi ile sunulan Partner Tepee Binek, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ön konsola entegre vites kolu, sürücü ve yolcu için koltuk kolçakları, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, direksiyondan kumandalı radyo/CD çalar, ön sis farları ve tamamı gövde rengi olan tamponlara, yan çıtalara ve kapı kollarına sahip.

Chevrolet’den yeni link 

Modern hayatın vazgeçilmezi akıllı telefonu ile otomobil arasındaki entegrasyonu sağlamak için geliştirilen Chevrolet MyLink bilgi-eğlence sistemi, Türkiye’de satışa sunulacak modellerde de yer alacak. Sistem akıllı telefonun sahip olduğu içeriğin renkli dokunmatik ekranda görüntülenmesini sağlıyor.

Yeni CC 37.9 bin eurodan başlıyor 

Alman marka başarılı modeli Passat CC’yi değiştirdi. Artık sadece CC olarak adlandırılacak model Türkiye’de showroom’lara indi Doğuş Otomotiv – Volkswagen Binek Araç’ın 2012 yılında pazara sunmayı planladığı modellerinden ilki yeni CC satışa sunuldu. 2008 yılından bu güne dünya çapında yaklaşık 270 bin kişinin tercih ettiği CC tamamen yenilendi. Bir coupé’nin cazibesinden hoşlanan, aynı zamanda en az 4 kişi ve 4 kapı için sağlanan iç mekân konforuna önem verenler tarafından son derece beğeniyle karşılanan Yeni Volkswagen CC, yeni ön ve arka tasarımıyla çok daha etkileyici. Genişletilmiş standart donanım ve aksesuvar yelpazesiyle daha da ayrıcalıklı bir hale gelen Yeni Volkswagen CC’nin standart donanım yelpazesinde yeni adaptif Bi-xenon farlar, statik viraj lambaları ve yeni LED stop lambaları mevcut. Yorgunluk tespit sistemi ‘Fatique Detection’, RCD 510 radyo-CD değiştirici, paslanmaz çelik kapı eşiği kaplamaları ve ilave eksenel ayar özellikli, güvenli koltuk kafalıkları (Ön koltuklar) da standart olarak sunuluyor. Aracın fiyatı 37.9 bin eurodan başlıyor.. CC Türkiye’de ilk olarak 1.4 TSI 160 PS benzinli ve 2,0 TDI 170 PS BlueMotion Technology ve 2,0 TDI 140 PS BlueMotion Technology seçenekleriyle sunulacak.

VW avantaja devam dedi 

Volkswagen Binek Araç’ın Mart kampanyasında Golf ve Jetta modelleri için indirimli seçeneklerde fiyatlar sunuluyor. Golf ve Jetta modellerin manuel şanzımana sahip benzinli motor seçeneklerinde yüzde 4’e varan, manuel şanzımana sahip dizel motor seçeneklerinde ise yüzde 2,5’e varan indirimler yer alıyor. Kampanyada ayrıca, Passat Variant modeli için de özel bir indirim uygulanıyor; Passat Variant 1,4 TSI 122 PS Comfortline Manuel model, 3 bin TL indirimle 62.900 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla alınabiliyor.

Lüks donanımı ve konforuyla öne çıkan Touareg, ‘Özel Konfor Paketi’yle çok özel koşullarda sunuluyor. Otomatik seviye kontrolü ve hıza duyarlı elektronik amortisör kontrol sistemine sahip ‘Havalı Süspansiyon Sistemi’ ve yolculukları daha keyifli kılan ‘Panaromik Cam Tavan’dan oluşan ‘Özel Konfor Paketi’ anahtar teslim fiyatı üzerinden 4 bin euro indirimle sunuluyor. Touareg’de ayrıca 31 Mart tarihine kadar geçerli olmak üzere, 1 euro 2,19 TL’ye sabitleniyor.

Goodyear’dan kendi şişen lastik 

Goodyear, bu ayki Cenevre Motor Show’da hava bakım teknolojisi, yakıt tüketimini azaltmak için tasarlanmış kendi kendini şişiren lastik sistemi ve Avrupa genelindeki şehirlerde gürültüyü azaltmak amacıyla bir AB projesi olan CityHush için geliştirilmiş Elektrikli Araç Lastik Teknolojisi’ni tanıttı. Markanın geliştirdiği Hava Basıncı Koruma Teknolojisi (Air Maintenance Technology - AMT) araç lastiklerinin herhangi bir şişirme ya da elektronik işleme gerek kalmadan en uygun basınçta kalmasını sağlayacak. ABD hükümetinin de geliştirme sürecini hızlandırmak için desteklediği bu yenilik sayesinde araç lastiklerinde basınç kontrolüne gerek kalmazken, düşük lastik basıncından kaynaklanan yakıt kayıpları ortadan kalkacak. Ayrıca; daha düşük CO2 emisyonu, uzun lastik ömrü, araç güvenliğinde ve araç performansında artış sağlanacak.

Malibu ikinci yarıda gelecek

Sekizinci nesil Chevrolet Malibu Türkiye’de 2012 yılı ikinci yarıyılda satışa sunuluyor. Avrupalı sürücülerin zevklerine göre tasarlanan araç 2.0 lt 160 hp dizel motor seçeneği ile pazara girecek. Chevrolet, markanın yeni orta-üst sınıf sedanı ve serisinin en iyi modeli yeni Malibu ile portföyünü daha da genişletiyor. Yaklaşık yarım asırdır yollarda olan ve Amerika’da aile otomobili olarak isim yapmış olan Chevrolet Malibu, 2012 ilkbaharında, benzinli motor seçeneği ile Avrupa’da ilk kez satışa sunuluyor olacak.

Honda almak kolaylaştı Honda ile tüketici finansman şirketi Koçfinans, Honda otomobil ve motosiklet almak isteyenler için özel finansman çözümleri geliştirdi. Koçfinans’la işbirliği sıfır kilometre ve ikinci el otomobil ile motosiklet ürünlerini kapsayacak. Honda müşterilerinin yüzde 60’ı kredi ile araç satın alıyor.

834 TL taksitle Lancia Delta kampanyası!

Lancia Türkiye, 31 Mart’a kadar devam edecek satış kampanyası çerçevesinde 24 bin 950 Euro’dan başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip yeni Lancia Delta modeli için Koç Fiat Kredi desteğiyle avantajlar sunan kredi kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında Lancia Finans aracılığıyla aylık 834 TL’lik geri ödemelerle 24 ay vadeli ve % 0 faizli kredi kullanma imkânı sunuluyor. Lancia bayilerinde yerini alan yeni Delta, 1.6 litre 120 HP Multijet turbo dizel ve 1.4 litre 140 HP’lik benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Yeni Lancia Delta’nın 1.6 litrelik Multijet dizel motor seçeneğinde ise Selectronic otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor. Yenilenen Delta’da 6 havayastığı, Absolute Handling System, LED aydınlatma teknolojili ön ve arka farlar, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3’lü radyo-CD çalar, krom dış pencere çerçeveleri, deri & Alcantara koltuk döşemesi standart.

Gelmiş geçmiş en güçlü Roadster Bugatti, dünyanın en güçlü otomobil motorunu, üstü açık spor bir otomobile aktarmayı başardı. Gelmiş geçmiş en hızlı roadster olan 1200 HP’lik Grand Sport Vitesse’nin dünya prömiyeri bu ayki Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapıldı. Yeni Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse’nin 7.9 litre hacmindeki W16 motoru 1500 Nm (3000 – 5000 d/dk aralığında) gibi dikkate değer bir maksimum tork üretiyor ve 1200 HP güce 6400 d/dk’da ulaşıyor. Bu değerler, otomobilin 0-100 km/s hızlanmasını 2.6 saniyede tamamlamasını sağlıyor. Aracın maksimum hızı ise 410 km/s .

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları