loading
close
SON DAKİKALAR

''övünmekte çok haklıyız''

''övünmekte çok haklıyız''
Tarih: 12.02.2012 - 21:15
Kategori: Spor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ın hem Türkiye'de hem de Avrupa'da önemli başarılara imza atacağını ifade ederek siyah-beyazlı taraftarlara mesajlar gönderdi.

Başkan Demirören, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin ekim sayısındaki başyazısında camiaya seslendi. 

Özellikle, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile yapılan UEFA Avrupa Ligi maçında sergiledikleri tutum nedeniyle siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür eden başkan Demirören, şu ifadeleri kullandı: 

''Sanırım değerli rakiplerimiz de kabul eder ki, Türkiye'nin ilk spor kulübü olan Beşiktaş'ımız, her zaman öncü ve örnek bir rol üstlenmiştir. Tribünlerimizin sadece Türkiye'de değil, dünya spor kamuoyunda da hayranlık uyandıran coşku ve heyecanının yanı sıra, söylem ve mesajlarıyla Beşiktaşlı duruşunu taşıması 'Övünmekte çok haklıyız. Çünkü Beşiktaşlıyız' tezahüratımızın doğuş sebebidir. 

Maccabi Tel Aviv maçında takımımızın aldığı sonuç kadar, siz büyük taraftarımızın son derece kaliteli, soğukkanlı ve herhangi bir taşkınlığa izin vermeyen tutumu ve katkısının beni çok mutlu ettiğini bilmelisiniz. Bu asil duruşunuz, beni en az takımımızın aldığı sonuç kadar memnun etmiştir. Bir kez daha misafirperverliğinize, fair-play ve Beşiktaşlı duruşuna yakışır bir şekilde 90 dakika boyunca en güzel şekilde futbolcularımızı destekleyen sizlere teşekkür ediyorum.'' 

-Başarının anahtarı birlik-beraberlik- 
Yıldırım Demirören, ''Camiamızın sezon boyunca desteğini sürdürmesi, birlik ve beraberliğini koruması, şüphesiz Beşiktaş'ımızı hem Türkiye'de hem de Avrupa'da önemli başarılara taşıyacaktır'' diye konuştu. 

Demirören, ''Lig ve Avrupa uzun bir maraton. Bizi bu maratondan başarıyla çıkaracak olan, çok iyi bir teknik ekibimiz, çok kaliteli bir kadromuz var. Bu nedenle sizlerden naçizane isteğim, özellikle Fiyapı İnönü Stadı'nda eşlerinizle, çocuklarınızla, formalarınızla takımımıza destek olmaya devam etmenizdir'' ifadelerini kullandı. 

-Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı- 
Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'na seçilmesiyle ilgili de görüşlerini aktararak, şu ifadelere yer verdi: 

''Bildiğiniz üzere, Türk futbolunun yaşadığı bu sıkıntılı süreçte Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'na seçildim. Tıpkı büyük bir gururla sürdürdüğüm Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı gibi bu kurumda da en önemli amacım, Türk futbolunun yeniden yapılandırılması sürecinin en sağlıklı bir şekilde atlatılması konusunda çalışmalar yapmaktır. Türk futbolunun marka değerinin yükseltilmesi, kulüplerimize yeni kaynaklar aktarılması, Türk futbolu ile ilgili yasa çalışmaları ve düzenlemeler yolunda atılacak her adımda, camiamızın desteğini yanımda hissedeceğime inanıyor, bu görevi de alnımın akıyla yerine getireceğime söz veriyorum.'' 

-Spor okullarına gösterilen ilgi memnun etti- 
Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Spor Okulları'na gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Demirören, şunları kaydetti: 
''Geleceğin Beşiktaşlıları, bugünün yavru kartallarının spor okullarımıza büyük ilgi gösterdiği haberlerini mutlulukla alıyorum. Dört kıtada günden güne büyüyen ve gelişen spor okullarımızın sayısı 110'a yaklaştı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında özellikle önem verdiğimiz Doğu ve Güneydoğu'da Mardin, Şanlıurfa, Iğdır, Batman, Van, Tunceli, Gaziantep, Osmaniye, Adana, Muş illeri ile Diyarbakır'ın Silvan ve Ergani ilçelerinde futbol, Elazığ'da ise hentbol okulumuza önümüzdeki günlerde yenilerini eklemeyi planlıyoruz. 

Beş bin civarında çocuğumuz, Türkiye ve yurt dışındaki bu okullarımızda spor yaparken, diğer yandan da iyi bir insan ve iyi bir Beşiktaşlı olmayı öğreniyor. Yavru kartallarımıza, hem eğitim hem de spor hayatlarında büyük başarılar diliyorum.'' 

-''Övünmekte çok haklıyız. Çünkü Beşiktaşlıyız''- 
Dergideki başyazısında, 29 Ekim'de kutlanacak Cumhuriyet Bayramı hakkındaki görüşlerini de dile getiren Demirören, ''Büyük Beşiktaşlı ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimizin 88. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyoruz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle bir kez daha anıyor, Cumhuriyetin 88. yılının camiamıza ve tüm ulusumuza kutlu olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı. 

Demirören, ''Önümüzdeki günlerin Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için çok daha güzel ve aydınlık olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Yazımın başında dediğim gibi, (Övünmekte çok haklıyız. Çünkü Beşiktaşlıyız)'' sözleriyle dergideki yazısını tamamladı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları