loading
close
SON DAKİKALAR

Oyuncaklara hayat verin!

Oyuncaklara hayat verin!
Tarih: 11.02.2012 - 21:09
Kategori: Bilim & Teknoloji

Skylanders Spyro’s Adventure adlı oyuncaklara hayat vermeyi sağlayan ilginç bilgisayar oyunu piyasaya çıktı.

Yılın en güzel hediyesine hazır olun, Skylanders Spyro’s Adventure başka hiçbir şeye benzemeyen bir oyun deneyimi sunacak. Bu cesur ve yenilikçi macera oyunu, Portal of Power™ sayesinde gerçek oyuncak figürlerini doğrudan oyuna ışınlayarak ‘Oyuncaklarınıza Hayat Vermenizi’ sağlayacak ve gerçek dünya ile sanal dünya arasında köprü kurarak hayal gücünüzün önündeki tüm sınırları kaldıracak.

Toy Story yazarları Joel Cohen ve Alec Sokolow tarafından kaleme alınan Skylanders Spyro’s Adventure, çocukların Skylands’in etkileyici dünyasına fantastik bir yolculuk yapmasını sağlayacak. Çocuklar her biri kendine has güç ve yetenekler sahip 30’dan fazla farklı karakteri toplayabilecek ve kontrol edebilecekler. Güçlü birer Portal Master olan oyuncular, dünyayı kötü kalpli Portal Master Kaos’tan kurtarmak ve koruyucuları güvenli biçimde evlerine ulaştırmak için mistik toprakları ziyaret edecek, yaratıklarla savaşacak, altın toplayacak ve bulmacalar çözecekler.

Bu Yılbaşı sezonunda Skylanders işbirliği oyunu ile tüm aile kendinizi oyuna kaptırabilir veya oyuncular arası savaş arenalarında birbirinizle kapışabilirsiniz. Oyuncağınız nereye giderse, deneyimleriniz de takip edecek – kendi evinizden arkadaşınızın evine, bir platformdan diğerine.

Skylanders Spyro’s Adventure Başlangıç Paketinde oyun, üç oyuncak figürü ve Portal of Power™ aksesuarı, bir poster ve takas kartları bulunuyor.

Bu yılbaşı sezonunda bu etkileyici deneyimin bir parçası olma şansını kaçırmayın. Skylanders Spyro’s Adventure PEGI sistemi tarafından 7+ olarak derecelendirilmiştir.

Skylanders’ın platformlar-arası deneyimine Nintendo Wii™, Nintendo 3DS™, Xbox 360™ oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, PC ve Mac’lerin yanı sıra Skylanders Spyro’s UniverseTM ile web üzerinden de katılabilirsiniz.

Çocuklar ek karakter ve macera paketleri sayesinde kendi Skylanders koleksiyonlarını oluşturabilecekler.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları