loading
close
SON DAKİKALAR

Oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun acı günü

Oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun acı günü
Tarih: 03.01.2021 - 14:05
Kategori: Magazin

Oyuncu Rıza Kocaoğlu, amcası Mustafa Kocaoğlu'nun yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Göztepe Spor Kulübü eski Başkanı ve eski Konak Belediye Meclis üyesi olan Mustafa Kocaoğlu hayatını kaybetti.

Oyuncu Rıca Kocaoğlu, amcasının vefat haberini sosyal medya hesabından paylaştı. Kocaoğlu, "Yiğidimiz, aslanımız, efendi amcamız Mustafa Kocaoğlu’nu kaybettik. Bu dünyadan Mustafa Kocaoğlu (Sakal Mustafa) geçti. Varlık sebebimiz amcamız, her şeyimiz. Bbiz artık biz değiliz. Yetiştirdiğin binlerce delikanlı seni yaşatacak amcam. Siz amca diyince ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama bizim için amca demek hayat demek nefes demek" ifadelerini kullandı.

Mustafa Kocaoğlu'nun vefatının ardından Konak Belediye Başanı Abdül Batur ve Göztepespor'dan da baş sağlığı mesajı paylaşıldı.

Abdül Batur, "Belediyemizin Eski Meclis Üyesi, Güzelyalı'nın sevilen ismi, belediye Meclis üyem Rıdvan Tekin’in dayısı Mustafa Kocaoğlu'nun vefatı beni derinden üzdü. Göztepe aşığı arkadaşım, dostum Mustafa Kocaoğlu’na Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Göztespor'dan ise "Başımız sağolsun: Eski Başkanlarımızdan Mustafa Kocaoğlu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz" mesajı paylaşıldı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları